Stil de viata

Cum iti poti purifica organismul zilnic si fara eforturi?

Atunci cand vrei sa iti purifici organismul pentru a elimina toate toxinele pe care le- acumulat, pentru a ameliora starea de sanatate si pentru a ajunge le greutatea ideala, nu ai mare lucru de facut. Este de ajuns daca tii cont de cateva sfaturi pe care sa le pui in practica zilnic.

Deci ai un singur lucru de facut. Nu trebuie sa recurgi la un regim agresiv, ci trebuie sa iti schimbi obiceiurile din viata de zi cu zi. Este cea mai buna modalitate de a avea grija de tine si sanatatea ta.

Deci cum ar fi sa incepi deja de azi? Ce trebuie sa faci?

Bea apa cu lamaie pe stomacul gol. Cu siguranta ca ai mai auzit de multe ori recomandarea aceasta.  Apa cu lamaie bauta pe stomacul gol, dimineata, reprezinta un remediu minunat de care nu te vei mai satura. De ce? Pentru ca iti va activa sistemul digestiv, pentru ca va ameliora functionarea ficatului si a intestinelor, va purifica organismul de toxine si iti va activa metabolismul.

Consuma ulei de masline pe stomacul gol. Este un remediu mai putin cunoscut, nu atat de agreabil ca si precedentul, dar la fel de eficient. O lingura de ulei de masline consumata pe stomacul gol iti va activa functionarea ficatului si a vezicii biliare deoarece intreaga energie a sistemului nostru digestiv se va concentra asupra asimilarii acestei grasimi sanatoase. In plus, reprezinta o modalitate excelenta de a combate constipatia.

Bea otet cu bicarbonat de sodiu. Un pahar cu apa care contine o lingura de bicarbonat de sodiu si una de otet va da nastere unei bauturi minunate pentru a purifica si regenera organismul. Aciditatea otetului este echilibrata de catre alcalinitatea bicarbonatului de sodiu deci este un remediu ideal pentru a echilobra pH-ul organismului.

Foloseste peste tot curcuma si ardei iute de Cayenne. Pe langa ca vin cu o savoare minunata pentru toate preparatele, aceste doua mirodenii minunate au proprietati medicinale la fel de minunate. Curcuma poate ameliora functionarea ficatului iar ardeiul iute de Cayenne este ideal pentru a purifica organismul de toxine.

Sucurile smoothie verzi sunt si ele cele mai bune remedii pentru revitalizarea, purificarea si echilibrarea organismului.