3 remedii alcaline care au grija de sanatatea ta

Organismul nostru are cel mai adesea tendinta de a fi acid. Dar aceasta este starea ideala in care poate contacta o multime de boli. Este deci primordiala integrarea in meniu a unor remedii alcaline care sa ne ajute la echilibrarea sa.

Starea noastra de sanatate depinde foarte mult de natura interioara si inainte de toate, de echilibrul corect al sangelui. Iar alimentele alcaline sunt esentiale pentru a favoriza aceasta armonie interioara.

Care sunt cele mai bune remedii alcaline care au grija de sanatatea si de PH-ul corpului?

Merele, adica apa cu lamaie, cu bicarbonat si cu otet din cidru de mere. Poate ca acest amestec ti se pare a fi mult prea puternic pentru a incepe ziua cu el. Dar este cel mai bun pentru a purifica intestinele si colonul si pentru a favoriza digestia.

Este un tonic natural ideal pentru a elimina toxinele si pentru a avea grija de sistemul limfatic. Otetul din cidru de mere este excelent pentru a reduce hipertensiunea si nivelul de trigliceride. Iar cele trei ingrediente sunt foarte puternice impreuna pentru a echilibra alcalinitatea.

Dupa pranz, consuma apa cu lamaie si cu sare de Himalaya. Acest remediu alcalin pe baza de sare de Himalaya si de lamaie este digestiv, este foarte sanatos si are cele mai bune proprietati medicinale. Sarea de Himalaya asociata cu lamaia vine cu o doza foarte buna de vitamina C, cu bioflavoinoizi si pectine, dar si cu minerale esentiale care protejeaza sistemul imunitar, digestiv si cardiovascular. Uleiurile lor esentiale au efecte antioxidante care au grija de greutate si care lupta contra retentiei de apa.

Remediu alcalin pentru cina- apa cu anghinare si cu lamaie. Cel mai bine ar fi sa incerci sa profiti de acest remediu natural cat mai des, de fiecare data cand gatesti anghinarea. Apa care ramane dupa fierberea lor este una minunata, plina de proprietati. Asociata cu lamaia, vei obtine un remediu excelent pentru a avea grija de ficat si pentru a reduce nivelul de colesterol. Pe langa faptul ca este o apa alcalina plina de vitamine, este ideala pentru a te ajuta sa slabesti.

About the author
articolesite

Leave a Comment