3 sucuri care te ajuta sa scapi de balonare

Abdomenul umflat sau distensia abdominala este una din cele mai frecvente afectiuni la femei. Ca ai cateva kilograme in plus, ca ai o talie de viespe, nu prea conteaza. Balonarile pote fi cauzate de mai multi factori, nu doar de o alimentatie proasta.

Uneori balonarile apar din cauza unei digestii mai lente, a unor intolerante alimentare sau a unor probleme cu colonul iritabil. Este foarte bine insa sa introduci unele remedii home made la tine in regim pentru a trata aceasta problema neplacuta. Sucurile sunt o optiune deloc de neglijat.

Sucul cu pepene rosu, lamaie, capsuni si menta. Un suc de mare ajutor cand te simti mai obosita, incarcata si esti balonata. Baza acestui suc este pepenele rosu. Sau poti alege pepenele galben. Este bogat in apa si in potasiu doua elemente necesare pentru a reduce inflamatia, pentru a ameliora digestia si a veni cu un plus de antioxidanti. In plus, capsunile si pepenele rosu sunt foarte bogate in licopen si beta-caroten, de unde si culoarea lor de un rosu foarte viu. Adauga si putina lamaie pentru a lupta contra abdomenului umflat. Sucul de lamaie te va ajuta sa elimini toxinele, va dezinflama si va alcaliniza organismul. Iar menta este cea mai buna dartorita propreitatilor sale relaxante si anti-spasmodice.

Sucul cu ananas, grepfrut si nopal. Ananasul este un fruct excelent pentru digestie si care te ajuta sa lupti contra balonarilor. Bromelina te ajuta sa tratezi toate problemele legate de intestine si de stomac, probleme care pot cauza balonari. Nopaul este cel mai bun cadou al naturii care va curata si purifica flora bacteriana si mucoasa intestinala,

Sucul cu papaya, cu para si cu aloe vera. Fructul papaya este excelent pentru sanatatea digestiva. Papaina, la fel ca bromelina favorizeaza procesele interne. Te ajuta sa scapi de gaze, de diegstia grea si de reflux. Daca il asociezi cu para si mai bine. Aloe Vera este o planta calmanta care lupta contra constipatiei si a gastritei si care reduce durerile si inflamatiile. In plus, poate trata inflamatiile cauzate de bacteria Helicobacter pylori. Un suc cu rezultate 100%.

About the author
articolesite

Leave a Comment