4 bauturi calde pentru o cura detox ideala pentru intestine

Stiai ca anumite bauturi calde foarte simple, sunt de mare ajutor atunci cand vine vorba despre a preveni o mare varietate de boli care pot aparea atunci cand nu reusesti sa cureti asa cum trebuie excesul de toxine din interior?

Atunci cand ai grija de tine, silueta nu ar trebui sa fie principalul tau scop, ci organismul in intregime. Deci consumul de diuretice si de alimente foarte bogate in fibre are un impact foarte pozitiv asupra starii de sanatate in general.

Intestinele au un rol major in cadrul organismului nostru, deoarece elimina toxinele si substantele nocive. Este esential sa facem totul, pentru ca acestea sa functioneze asa cum trebuie.

Iar unele bauturi calde, foarte usor de preparat, reprezinta cea mai usoara modalitate de a face asta.

Infuzia de musetel. Pe langa faptul ca este un perfect calmant, musetelul este cel care poate facilita excretia, daca este consumat in fiecare zi. Cel mai bine ar fi sa savurezi o infuzie de musetel dupa fiecare masa, nu doar atunci cand te simti mai greu sau ai acid.

Ceaiul cu menta. Ceaiul cu menta este cel care favorizeaza digestia si care elimina tot ceea ce nu ar trebui sa fie la tine in organism. In plus, mai poate sa combata stresul si sa infrunti zilele mai grele asa cum trebuie. Se poate consuma dupa fiecare masa.

Ceaiul cu ghimbir si cu lamaie. Ghimbirul este foarte benefic pentru digestie, are virturi anti-inflamatorii, poate regla nivelul de zahar si de colesterol si are o actiune purificatoare asupra colonului. Iar lamaia are o actiune adjuvanta sau complementara perfecta. Nivelul sau ridicat de vitamina C este cel care va anihila bacteriile care se aduna in intestine.

O bautura pe baza de aloe vera si de tei. Planta Aloe Vera este cel mai bun dinamizant pentru intestine. Te poate ajuta sa elimini orice substanta nociva ce poate afecta buna functionare a sistemului digestiv. Iar daca o vei combina cu teiul,vei obtine un efect foarte relaxant.

Nu uita ca este necesar sa faci din cand in cand o cura detox pentru intestine pentru a le purifica de toate substantele nocive si elementele care te « otavesc » putin cate putin.

About the author
articolesite

Leave a Comment