6 probleme pe care banana le trateaza mai bine decat medicamentele

Dupa ce ai citit acest articol, cu siguranta ca nu vei mai putea renunta la banana si nu o vei mai privi cu aceeasi ochi. Natura face o multime de lucruri bune si propune si multime de alimente benefice pentru sanatate. Este si cazul bananei care trateaza unele boli mult mai bine decat anumite medicamente.

Banana are o compozitie bogata si echilibrata, vine cu o multime de beneficii curative si energie si contine trei tipuri de zahar natural- fructoza, zaharoza si glucoza. Cei care practica un sport in mod frecvent consuma doua banane pe zi pentru a furniza corpului energia necesara pentru a rezista la 90 de minute de efort. Banana poate oferi corpului ceea ce are nevoie fara a apela la medicamene cu efectele lor neplacute.

Iata cum o poti folosi in benficiul sanatatii tale.

Sindromul premenstrual. In loc sa bei tot felul de medicamente pentru a trata problemele legate de ciclu, consuma pur si simplu o banana. Aceasta va actiona asupra starii emotionale si va difuza in corp vitamina B6. Nivelul de glucoza va creste si astfel starea ta de dispozitie se va imbunatati.

Febra. Banana sub forma de piure poate trata febra nu foarte grava. In Thailanda femeile insarcinate consuma in mod regulat banane pentru a se asigura ca au o temperatura optima a corpului si pentru ca fetusul sa se dezvolte.

Oboseala. Daca te simti obosit/a in mod constant si daca nu te poti concentra, banana consumata in mod regulat te poate ajuta sa ai o mai buna forma si sa iti recapeti energia.

Simptomele anemice. Banana face parte din fructele prescrise in caz de anemie. Cu compozitia sa bogata in fier, banana va stimula productia de globule rosii si poate trata unele simptome anemice.

Arsuri ale stomacului. Daca ai des probleme cu stomacul si arsuri intestinale, poti consuma pur si simplu banane. Acestea contin un anti-acid natural care va juca un rol de pansament gastric.

Beneficii pentru inima. Consumand in mod regulat banana, vei reusi sa scazi cu 40% riscul de a suferi de o criza cardiaca.

About the author
articolesite

Leave a Comment