7 probleme de sanatate pe care le poate trata ananasul

Anumite alimente vin cu atat de multe beneficii incat este posibil sa le folosesti in locul unor alimente. Este si cazul bananei sau al ananasului care pot trata o multime de probleme medicale.

Deci daca esti in cautarea unei metode naturale pentru a te trata fara sa iti umpli insa corpul de agenti chimici, ananasul te poate ajuta. Numeroase studii au comparat proprietatile acestui fruct cu cele ale medicamentelor prezente pe piata.

Si daca ai anumite intrebari sau dubii cu privire la beneficiile acestui fruct, trebuie sa stii ca acesta contine un compus unic- bromelina sau bromelaina. Este o enzima sistemica orala care a fost folosita de mai multe ori pentru a ingriji unele boli de la artrita la probleme cardiace si pana la o simpla raceala.

Iata deci care sunt problemele pe care le poate trata ananasul.

Cancerul. Bromelina continuta de ananas poate ajuta corpul sa lupte contra celulelor canceroase. Aceasta substanta vegetala va ajuta corpul sa combata infectiile care duc la dezvoltarea celulelor canceroase.

Problemele cu inima. Fibrina este o proteina organica care rezulta din procesul de coagulare sanguina. Prezenta acestei substante in sange va deteriora sangele si il va face sa fie mai compact. Bromelina poate face ca aceasta proteina sa se dizolve ceea ce va permite sangelui sa aiba o consistenta mai buna. Destul lichid deci pentru a iriga organele corpului si pentru a stimula activitatea cardiaca.

Artrita. Ananasul poate sa stimuleze si actiunea medicamentelor contra artritei. Poti lua si bromelina sub forma de capsule pentru a putea beneficia din plin de actiunea sa contra durerilor.

Problemele cu rinichii. Persoanele care sufera din cauza problemelor cu rinichii pot consuma fara probleme ananas deoarece nu va incarca organismul cu potasiu si nu va face rau organismului.

Inflamatiile. Ananasul poate sa trateze si problemele legate de inflamatie. Enzima iti va ajuta corpul sa lupte contra mai multor tipuri de boli.

Problemele digestive. Bromelina continuta de ananas va intari functia digestiva, va ajuta metabolismul sa descompuna alimentele si sa la trateze. Nu vei mai suferi astfel din cauza gazelor.

Energie. Un suc de ananas baut dimineata te va ajuta sa fii in forma intreaga zi. Iti va intari sistemul imunitar si te va ajuta si sa fii mai concentrat.

About the author
articolesite

Leave a Comment