7 suplimente alimentare ideale pentru sanatatea ta

Deoarece regimului nostru alimentar ii lipsesc uneori alimentele necesare pentru a fi in cea mai buna forma, cel mai bine ar fi sa apelam la suplimentele alimentare care aduc corpului ceea ce ii lipseste.

Suplimentele naturale sunt adaptate tuturor si sunt cele care ne ajuta sa optimizam nivelul de energie si de vitalitate si sa tratam unele probleme in acelasi timp.

Magneziul. Magneziul este un mineral indispensabil pentru organism. Este cel care va hrani oasele si muschii, care va regla functiile intestinale, va echilibra sistemul nervos, va destinde vasele de sange si va regla nivelul de zahar din sange.

Vitamina C. Vitamina C este esentiala atunci cand vrem sa fim cei mai sanatosi. Se poate obtine prin intermediul alimentatiei sau al unui supliment. Vitamina C este cea care poate intari sistemul imunitar, deficitul sau fiind legat de numeroase boli. Este un puternic antioxidant care poate avea grija de piele, articulatii si oase. Poate preveni in acelasi timp depresia si bolile oculare.

Spirulina. Spirulina este o varietate de alga care poate actiona ca si un superaliment datorita minunatelor sale valori nutritionale. Este foarte bogata in proteine, in aminoacizi esentiali, in vitamine si minerale, dar si in enzime sau fibre. Spirulina este cea care va veni cu un plus de energie si de vitalitate, care te va ajuta sa slabesti sanatos, care va reduce colesterolul si care va proteja vederea.

Apa de mare. Mai nou, apa de mare se poate gasi de consumat in supermarkete sau in magazinele cu produse dietetice sau bio. Este un mineral foarte complet in minerale si oligoelemente deci este o maniera excelenta de a preveni un deficit nutritional. Se poate consuma natur, amestecata cu apa plata sau pentru a gati si inlocui sarea. Poate regla functia intestinelor si a rinichilor.

Drojdia de bere. Este foarte buna pentru sistemul nervos deoarece poate preveni nervozitatea, anxietatea sau depresia, dar si pentru sanatatea parului si a unghiilor.

Curcuma. Este o mirodenie excelenta care poate preveni o multime de probleme ce pot aparea in viata de zi cu zi,  mai ales pentru a preveni si reduce inflamatiile. Are o mare putere antioxidanta si poate ameliora functiile ficatului.

Probioticele. Pot intari flora bacteriana intestinala, fundamentala pentru sanatate.

About the author
articolesite

Leave a Comment