8 ape aromatizate curative de incercat de urgenta

Bautura pe care ar trebui sa o consumam in fiecare zi este fara indoiala apa. Consumul zilnic de apa este vital pentru ca organismul sa fie hidratat asa cum trebuie si pentru a obtine o multime de beneficii pentru sanatate.

Dar daca te-ai saturat de consumul zilnic de apa, daca ti se pare ca nu are niciun gust si daca ai nevoie de mai multa savoare, apele aromatizate pline de vitamina pot sa fie cea mai buna optiune.

Care sunt cele mai delicioase dar si cele mai sanatoase?

Apa cu ceai verde, menta si lamaie verde. O apa aromatizata curativa ideala pentru a elimina grasimile, dar si pentru a ameliora digestia, pentru a trata durerile de cap, pentru a combate congestiile si pentru a reimprospata respiratia.

Apa cu capsuni si kiwi. Este o apa plina de vitamine, delicioasa care te va racori. Va veni cu o mare cantitate de vitamine pentru organism care vor intari sistemul imunitar, pe langa faptul ca va ameliora digestia si sanatatea cardiovasculara. In plus, va diminua nivelul de zahar din sange.

Apa cu castravete, cu lamaie galbena si lamaie verde. Este o bautura ideala pentru a te racori atunci cand este foarte cald afara si pentru a beneficia de toate beneficiile castravetelui si ale citricelor. Te va ajuta sa controlezi apetitul si sa ameliorezi digestia. Este recomandata celor care vor sa slabeasca.

Apa cu lamaie galbena, lamaie verde si portocala. O apa plina de vitamine care iti va intari sistemul imunitar si te va ajuta sa combati aciditatea stomacului in acelasi timp.

Apa aromatizata cu ananas si salvie. Este o apa foarte apetisanta cu proprietati depurative. Te va ajuta sa elimini toxinele pentru a proteja corpul in ansamblu.

Apa cu pepene galben si pepene rosu. Sunt fructele verii celebre pentru continutul lor ridicat de apa. Apa aromatizata cu aceste doua fructe este savuroasa, plina de vitamine si ideala pentru a combate retentia de apa si pentru a stimula eliminarea de grasimi.

Apa cu lamaie, cu grepfrut si cu m enta. Savoarea citricelor combinata cu cea a mentei dau o bautura absolut delicioasa. Ve depura organismul pentru o senztie de stare de bine  unica.

Apa cu mure, cu lamaie si menta. Aceasta apa plina de vitamine te va ajuta sa previi bolile cronice si sa stimulezi regnerarea celulara.

About the author
articolesite

Leave a Comment