Beneficiile sucului de mesteacan

Stiai ca frunzele mesetacanului contin un suc excelent pentru sanatatea ta? Recomandat pentru virtutile sale detox, sucul de mesteacan are o multime de alte beneficii si o multime de alte secrete. Iata mai multe despre acest miracol al naturii.

Frunzele de mesteacan contin tanini, aminoacizi, flavonoizi, potasiu dar si un ulei esential cu proprietati depurative si diuretice.

Drenant, hidratant, bogat in saruri minerale, oligoelemente  si in saruri minerale, beneficiile sucului de mestecan sunt multiple. Sucul de mesteacan se foloseste mai ales pentru capacitatea sa de a elimina toxinele din organism. Este un aliat pretios pentru ca tu sa fii in forma si nu numai.

Sucul de mesteacan este detox, dar nu numai. Pe langa proprietatile sale antioxidante, diuretice si depurative, sucul de mesteacan mai are o multime de alte avantaje.

-este un suc bogat in potasiu, bun pentru ritmul cardiac si circulatia sanguina.

-nivelul sau de magneziu si de litiu te ajuta sa iti reglezi starea de dispozitie iar nivelul sau de vitamina C te ajuta sa te lupti cu stresul.

-sucul de mesteacan este bogat in siliciu si te ajuta sa lupti contra durerilor articulare, de artrita sau de artroza, dar si de osteoporoza.

-datorita virtutilor sale purificatoare, sucul de mesteacan te ajuta sa lupti si contra retentiei de apa si iti face tenul sa fie mai stralucitor. Este cel mai bun pentru persoanele care sufera din cauza calculilor renali dar si din cauza eczemei.

Sucul de mesteacan este antiseptic si cicatrizant. Purificand si detoxifiind organismul, sucul de mesteacan vine cu mai multa stralucire pentru ten. Poate ameliora aspectul tenului, ajutandu-te sa scapi de imperfectiunile cazate de supra-incarcarea organismului.

Principiile curei cu suc de mesteacan. Pentru a fi cea mai eficienta, cura cu suc de mesteacan trebuie sa se tina timp de 3 saptamani, cu 2-3 linguri pe zi diluate in apa sau chiar pur pentru cei care ii suporta gustul. Cel mai bine ar fi sa consumi sucul de mesteacan dimineata pe stomacul gol si sa il pastrezi la rece.

Curele cu suc de mestecan sunt ideale pentru perioadele de tranzitie dintre anotimpuri, mai ales primavara si toamna.

About the author
articolesite

Leave a Comment