Care sunt beneficiile amestecului de lamaie cu ulei de masline?

In ultimii ani, remediile naturale au devenit din ce in ce mai populare. Dar chiar daca nu sunt atat de puternice ca si clasicele medicamente, nu vin cu efecte secundare asupra organismului, vin cu o multime de beneficii si sunt la indemana oricui.

Si chiar daca remediile naturale nu se pot folosi in cazul unor patologii mai grave, ne pot ajuta in cazul unor neplaceri sau probleme destul de suparatoare.

Un ingredient cu proprietati fabuloase ce poate fi folosit pentru a prepara un remediu natural este uleiul de masline. Este un tip de grasime foarte sanatoasa, care este din ce in ce mai populara datorita versatilitatii sale gastronomice si a importantei sale valori nutritionale.

Daca se va asocia uleiul de masline cu lamaia, se va obtine un puternic remediu natural home-made, care vine cu o multime de nutrienti pentru organism, care poate trata o multime de neplaceri si care nu lasa complicatiile sa isi faca aparitia.

Poate dezintoxica organismul. Sucul de lamaie si uleiul de maslime au ambele cel mai puternice actiuni detox si puririficatoare. Atunci cand cele doua ingrediente sunt combinate, vei reusi sa elimni foarte usor toxinele, sa dinamizezi functionarea ficatului si a vezicii biliare, dar si sa creezi o bariera protectoare contra actiunii radicalilor liberi.

Poate controla nivelul de colesterol. Grasimile sanatoase cu care vine uleiul de masline sunt ideale pentru a regla nivelul de lipide prezente in sange si pentru a impiedica formarea de placi in artere. Daca vei consuma in mod regulat acest amestec, vei reusi sa controlezi nivelul de colesterol rau, sa il stimulezi pe cel bun si sa tii sub control nivelul de trigliceride.

Pentru a calma durerile articulare. O lingura de ulei de masline si de suc de lamaie luata pe stomacul gol este cea care te va ajuta sa reduci inflamatia din corp, sa calmezi rapid durerile articulare si reumatismale.

Pentru a arde grasmia abdominala. Este un ajutor de pret atunci cand vrei sa slabesti care va ameliora functia ficatului si a vezicii biliare, organe esentiale pentru buna digestie a grasimilor.

Pentru a controla presiunea arteriala. Antioxidantii si  mineralele din acest preparat natural sunt un real ajutor pentru cei care sufera din cauza presiunii arteriale. In plus, poate ameliora ritmul cardiac.

About the author
articolesite

Leave a Comment