Care sunt beneficiile propolisului?

Propolisul este rasina vegetala adunata de catre albine care poseda o multime de virtuti benefice atunci cand vorbim despre sanatate, mai ales antibiotice si antiseptice. Afte, herpes, raceala, dureri de gat, arsuri, propolisul, un produs din stup mai putin cunoscut ca si laptisorul de matca este un formidabil antibacterian si anti-inflamatoriu.

Propolisul este foarte eficient contra afectiunilor din sfera ORL. Poate preveni racelile, faringitele sau poate trata o infectie in faza incipienta datorita marii sale puteri antiseptice. O cura cu propolis este cea mai buna idee pentru a se evita neplacerile cauzate de sezonul rece.

Propolisul poate stimula sistemul imunitar. Propolosul contine flavonoizi si acizi fenolici care au un rol foarte important atunci cand vine vorba despre stimularea sistemului imunitar.

Lupta contra imbatranirii celulelor. Propolisul are o multime de proprietati antioxidante. Cu alti termeni, concentratia sa puternica de provitamina A asociata cu un nivel important de flavonoizi fac din el un aliat de pret pentru a lupta contra imbatranirii celulelor. Este deci un puternic agent antioxidant.

Propolisul poate trata reumatismul si durerile articulare. Datorita flavonoizilor sai, propolisul este cea mai buna idee pentru a trata durerile articulare sau reumatismale. Este cel care va stimula sistemul imunitar si va ataca agentii infectiosi care sunt prezenti la nivelul articulatiilor dureroase. In acest fel se va diminua durerea si inflamatiile.

Propolisul poate apara organismul de ciuperci si de paraziti. Aminteste-ti ca albinele folosesc propolisul pentru a aseptiza stupul si pentru a-l proteja de tot felul de micro-organisme. Deci proprietatile sale benefice antiseptice si antifongice nu lasa dezvoltarea in organism a unor ciuperci sau paraziti.

Poate trata si preveni foarte eficient infectiile. Datorita proprietatilor sale anti-bacteriene, propolisul este un excelent agent anti-infectios. Pe langa afectiunile din sfera ORL, le mai poate trata pe cele urinare sau cistitele. Fata de alte tipuri de antibiotice, propolisul este cel care se va elimina singur, fara sa perturbe flora intestinala.

Propolisul este un ingredient din stup care iti garanteaza o sanatate de fier. Este cel care va intari sistemul imunitar, care va purifica organismul si care te va energiza. Este cel ai un pentru sanatatea dar si frumusetea ta.

About the author
articolesite

Leave a Comment