Cateva sfaturi alimentare pentru a trata durerile de stomac

Durerile de stomac sunt simptome ce pot sa apara destul de des si care se pot dezvolta din cauza unor probleme digestive sau a unor proaste obiceiuri de viata.

Dar, unele alimente, datorita actiunii lor si a proprietatilor lor, pot favoriza tinerea sunt control a acestor probleme si a neplacerilor cu care sunt asociate. Care sunt deci alimentele pe care poti miza?

Bananele. Bananele contin fibre naturale si compusi anti-inflamatorii care pot contribui la diminuarea durerilor de stomac legate de dificultatile digestive. In plus, pot sa reduca excesul de aciditate din tractul intestinal si pot stimula dezvoltarea bacteriilor bune. Sunt foarte bogate in potasiu si zaharuri naturale foarte benefice.

Orezul. Orezul este foarte bogat in amidon si fibre naturale care pot proteja peretii stomacului atunci cand acesta produce prea mult suc gastric. In acest fel se va facilita si procesul de digestie. Orezul mai poseda si un efect calmant asupra durerilor si asupra inflamatiilor abdominale. Cel mai mare avantaj al sau? Poate sa fie digerat foarte usor de catre organism. Va reduce astfel dezechilibrele pH-ului si va reduce refluxul acid.

Compotul de mere. Un compot de mere delicios este cea mai rapida solutie pentru a trata durerile de stomac provocate de o gastrita, de o indigestie sau diaree. Este un preparat foarte savuros, foarte bogat in fibre dietetice, antioxidanti si nutrienti esentiali care pot favoriza digestia si eliminarea reziduurilor nocive din organism.

Supa de legume. O supa de legume savuroasa reprezinta o solutie excelenta atunci cand suferi din cauza unor probleme care pot duce la dezhidratare si la dureri foarte puternice. Apa, sarea si nutrientii din legume sunt cei care te vor ajuta sa iti rehidratezi intregul organism si sa diminuezi in acelais timp toate iritatiile din stomac.

Infuziile de plante. Infuziile de plante precum cele pe baza de menta sau de musetel sunt cele care te vor ajuta sa reduci inflamatiile si sa reduci reziduurile din intestine. Sunt foarte utile pentru a regla acidul din stomac si au proprietati antispasmodice si anlagezice.

Apa de cocos. Apa de cocos este o solutie excelenta pentru a trata durerile de stomac. Contine o multime de nutrienti esentiali care pot lupta conctra efectelor neplacute ale dezhidratarii.

About the author
articolesite

Leave a Comment