Ce este ceaiul Richter?

Infuziile care te ajuta sa slabesti sunt din ce in ce mai populare pe piata. Te tenteaza si pe tine? Ai dubii cu privire la beneficiile lor? Iata mai multe cuvinte in acest articol despre ceaiul Richter, un ceai celebru datorita proprietatilor sale depurative si diuretice.

Ceaiul Richter in cateva cuvinte. Ceaiul Richter se prezinta sub forma de pliculete si preparat doar pe baza de plante. Este foarte apreciata datorita faptului ca poate favoriza si facilita eliminarea de toxine deci este de mare ajutor pentru cei care isi doresc sa slabeasca.

Ceaiul Richter este in plus, cea mai buna alegere pentru cei care vor sa stimuleze tranzitul mai ales varietatea care contine radacina de rubarba, de reglisa, anason si frunze de menta piperita, foarte benefice pentru sistemul digestiv.

Acest tip de ceai este cel mai bun si pentru a stimula digestia atunci cand este preparat pe baza de urzica, de menta piperita, de hibiscus, de anason, de chimion si de ovaz, cu o aroma foarte naturala de portocala.

Cel mai bun ceai Richter pentru a imbunatati circulatia sanguina este cel pe baza de fenicul, de paducel, de menta, reglisa- lemnul dulce, melissa si rozmarin.

Beneficiile varietatilor de ceai Richter. Aceste infuzii sunt foarte populare datorita faptului ca plantele cu ajutorul carora sunt preparate au cele mai interesante virtuti pentru sanatate. Radacinile de rubarba de exemplu, au proprietati purgative.

Pot atenua  mai ales unele probleme ale sistemului digestiv si pot calma mucoasa intestinala atunci cand aceasta este inflamata.

Reglisa sau lemnul dulce are proprietati anti-inflamatorii si este cea mai buna pentru a accelera vindecarea ulcerelor gastrice.

In plus, mai contine o cantitate importanta de flavonoizi care pot proteja foarte eficient sistemul cardiovascular.

Menta piperita care se regaseste in toate cele trei varietati de ceai Richter are nenumarate virtuti. Este antispasmodica si anti-greata si poate trata o multime de probleme digestive.

Ceaiul Richter nu contine teina deci nu are un efect excitant. Poate sa fie consumat deci in orice moment al zilei. Dar de preferinta ar trebui sa fie baut seara dupa masa, pentru a te bucura de efectele sale prelungite.

About the author
articolesite

Leave a Comment