Ce poate face un antrenor personal pentru tine?

Angajarea unui antrenor personal este probabil cea mai buna investitie pe care cineva ar putea sa o faca atunci cand vine vorba de corpul sau si sanatatea sa. Un antrenor personal este dedicat (cel putin doua ore pe saptamana) nevoilor si obiectivelor tale, in asa fel incat sa te aduca in forma pe care ti-o doresti si pe care nu o poti obtine pe cont propriu. Te gandesti sa faci acest pas? Specialistii de la Centrul Salus iti explica ce beneficii vei avea daca vei apela la serviciile unui antrenor personal:

Te invata lucruri noi

Daca nu esti obisnuit sa frecventezi salile de sport, probabil ca nu prea stii ce exercitii trebuie sa faci pentru a-ti lucra grupele de muschi si pentru a pierde din grasimea corporala. Ei bine, in acest caz, angajarea unui antrenor personal este o idee mai mult inteligenta. Acesta te va ajuta sa te familiarizezi cu aparatele de fitness, te va invata sa faci exercitii in mod corect si, foarte important, te va invata sa respiri cum se cuvine si cum sa iti tii postura in asa fel sa nu ametesti in timp ce faci sport si sa nu ai ulterior probleme cu coloana.

Cu totii avem zone pe care am vrea sa le lucram pentru a le imbunatati. Ei bine, antrenorul personal nu numai ca iti va spune in mod realist la ce sa te astepti la fiecare antrenament, dar si cum sa optimizezi sesiunile de sport pentru a-ti atinge performantele cat mai repede posibil.

Este mai bun decat o oglinda.

Cu siguranta, este bine sa te uiti in oglinda in timp ce faci sport pentru a te asigura ca postura ta este una corecta, insa si mai bine este ca o persoana avizata sa te observe pentru a te corecta in cazul in care nu stai bine sau nu executi miscarile corect.

Te motiveaza sa iti depasesti limitele.

Chiar atunci cand te gandesti ca nu mai poti, antrenorul iti va spune “inca un minut” sau “inca zece secunde”. Si ce faci? Ii dovedesti ca poti!

Se asigura ca nu te plictisesti, starnindu-ti mereu interesul cu noi exercitii.

Antrenorul personal are intotdeauna ceva nou in maneca pentru a te distra si, desigur, pentru a-ti imbunatati performantele.

Atunci cand vine vorba de slabit sau de mici chimbari in stilul de viata, pe langa antrenamente, alimentatia are un rol extrem de important. De aceea planurile alimentare la Centrul Salus, sunt facute de un medic nutritionist, astfel incat rezultatul obtinut sa fie permanent.

Daca nu crezi in diete minune, ceaiuri si pastile care te slabesc peste noapte, sau in alimente nejustificat eliminate din alimentatie, atunci solutia problemelor tale poate fi gasita in centrul nostru.

About the author
articolesite

Leave a Comment