Cele mai bune alimente care pot purifica sangele

Intr-o singura zi, o mare varietate de toxine si de produse chimice se regasesc in sange. Sunt deseuri produse de catre corp sau produse chimice absorbite prin intermediul mancarii pe care consumam, a aerului pe care il respiram sau a medicamentelor sau cosmeticelor pe care le folosim.

Corpul are propriul sau mecanism de dezintoxicare care filtreaza in mod constant sangele pentru a elimina compusii periculosi pentru sanatate. Rinichii, ficatul, intestinele, plamanii si pielea sunt principalele organe de filtrare. Dar consumand alimentele potrivite poti ajuta organele sa filtreze mai multe toxine din sange si poti evita astfel aparitia anumitor boli.

Care sunt cele mai bune alimente care pot purifica toxinele din sange?

Usturoiul. Usturoiul este un aliment foarte bogat in sulf, un mineral esential pentru ca organismul sa se poata debarasa de toxine.

Papadia. Papadia este foarte bogata in antioxidanti si alti fitonutrienti de mare ajutor pentru a curata sistemul digestiv de toxine sau de radicali liberi. Este cea care poate stimula ficatul si pancreasul pentru a extrage toxinele din sange si pentru a le elimina.

Merele. Merele sunt fructe pline de vitamine, de minerale si de fibre si contin un activ care stimuleaza productia bilei si ajuta ficatul sa elimine toxinele mai usor. Sunt foarte bogate in pectine si fibre solubile care te ajuta sa elimini metalele grele.

Sfecla. O leguma foarte bogata in antioxodanti care te ajuta sa iti protejezi foarte bine corpul contra radicalilor liberi. In plus, poate stimula ficatul pentru a elimina toxinele prin sange.

Patrunjelul. Este cel care actioneaza pe post de diuretic, un diuretic care ajuta rinichii sa functioneze asa cum trebuie si sa elimine toxinele.

Morcovii. Sunt legume foarte bogate in vitaminele A, B6, K si K, potasiu si glutation, o proteina care poate proteja foarte bine ficatul.

Legumele cu frunze verzi. Au cele mai puternice proprietati antioxidante care pot purifica intregul corp. Contin o multime de fibre si de vitamine dar si minerale esentiale corpului.

Semintele de in. Sunt foarte bogate in acizi grasi omega 3 care ajuta organismul sa elimine zaharul din sange. Fibrele lor sunt de mare ajutor pentru eliminarea toxinelor.

Curcuma. Principalul sau activ, curcumina este cel mai bun pentru o cura detox a intregului organism.

About the author
articolesite

Leave a Comment