Cele mai bune masti naturale pentru ten

Îngrijirea pielii este esențială pentru menținerea unui ten sănătos și strălucitor. Din păcate, mulți dintre noi nu putem să ne permitem să cheltuim o mulțime de bani pe produse de îngrijire a pielii. Din fericire, există o mulțime de ingrediente naturale care pot fi folosite pentru a crea măști pentru ten la domiciliu. Acestea sunt cele mai bune măști naturale pentru ten care sunt ușor de făcut și care vă vor ajuta să vă mențineți pielea frumoasă.

  1. Miere și iaurt: Această mască este potrivită pentru toate tipurile de piele. Amestecați o lingură de miere cu o lingură de iaurt. Aplicați amestecul pe fața curată și lăsați-l să acționeze timp de 15 minute. Clătiți cu apă călduță și veți observa că pielea dumneavoastră va fi mai hidratată și mai catifelată.
  2. Ovăz și lapte: Această mască este ideală pentru pielea uscată și sensibilă. Amestecați o jumătate de cană de ovăz cu o jumătate de cană de lapte. Lăsați amestecul să se înmoaie timp de 5-10 minute, apoi aplicați pe față. Lăsați să acționeze timp de 20 de minute, apoi clătiți cu apă călduță.
  3. Banane și miere: Această mască este excelentă pentru pielea normală și grasă. Zdrobiți o banană și amestecați-o cu o lingură de miere. Aplicați amestecul pe fața curată și lăsați să acționeze timp de 15-20 de minute. Clătiți cu apă călduță și veți observa că pielea dumneavoastră va fi mai moale și mai netedă.
  4. Cafea și ulei de cocos: Această mască este potrivită pentru toate tipurile de piele, dar este mai eficientă pentru pielea grasă și acneică. Amestecați o lingură de cafea măcinată cu o lingură de ulei de cocos. Aplicați amestecul pe față și lăsați-l să acționeze timp de 15 minute. Clătiți cu apă călduță și veți observa că pielea dumneavoastră va fi mai curată și mai proaspătă.
  5. Avocado și miere: Această mască este ideală pentru pielea uscată și sensibilă. Zdrobiți jumătate de avocado și amestecați-l cu o lingură de miere. Aplicați amestecul pe fața curată și lăsați să acționeze timp de 15-20 de minute. Clătiți cu apă călduță și veți observa că pielea dumneavoastră va fi mai hidratata.
About the author
articolesite

Leave a Comment