Cherimoya- top 7 beneficii

Stiai ca fructul Cherimoya este cea mai buna alegere atunci cand vine vorba despre favorizarea digestiei si despre senzatia de satietate? Este ideal si pentru sportivi deoarece poate sa amelioreze absorbtia de nutrienti.

Cherimoya este un fruct in forma de inima care provine din Anzii peruvieni. Pulpa sa este foarte dulce, contine samburi si este acoperita de o coaja verde. Este un fruct foarte bogat in vitamine si minerale si are o multime de beneficii minunate.

Poate ameliora sanatatea cardiovasculara. Cherimoya este foarte bogat in potasiu. Asta inseamna ca poate avea grija de sanatatea cardiovasculara. Regleaza in mod natural presiunea arteriala, fiind foarte bogat si in antioxidanti care controleaza nivelul de colesterol.

Este un antimicrobian natural. Cherimoya are capacitatea de a actiona drept un agent protector natural contra parazitilor. Acest lucru se datoreaza nivelului ridicat de fibre, niacina si citotoxine. Are cantitati foarte importante de vitamina C si este un antioxidant natural care ajuta organismul sa reziste la infectii.

Cherimoya este un aliat de pret pentru slabire.  Fructul Cherimoya vine cu o senzatie de satietate minunata, un lucru foarte bun atunci cand vrei sa slabesti. Are si un usor efect laxativ deci este ideal pentru constipatie.

Are un efect tranchilizant si anti-depresiv. Cherimoya este cea mai buna alegere pentru sistemul nervos. Are o minunata actiune anxiolitica si tranchilizanta deci este cel mai bun remediu pentru persoanele mai compulsive.

Cherimoya te poate proteja contra osteoporozei. Acest fruct contine niveluri foarte importante de minerale care sunt de mare ajutor in procesele de restabilire atunci cand vine vorba despre numeroase boli.

Vine cu un plus de fier, de mare ajutor atunci cand vine vorba despre anemie, este bogat in calciu deci este cel mai bun pentru persoanele care sufera din cazua osteoporozei sau delcalcifieiri. Este si foarte bogat in fosfor, de mare ajutor si pentru memorie.

 Poate regla digestia. Pe langa faptul ca este un fruct foarte usor de digerat, fructul Cherimoya este cea mai buna alegere pentru persoanele mai sensibile si mai fragile, pentru a elimina colesterolul si pentru a trata problemele legate de vezica biliara.

About the author
articolesite

Leave a Comment