De ce ar trebui sa bei in fiecare seara o infuzie de papadie?

Papadia reprezinta pentru foarte multe persoane o buruiana sau o floare fara niciun interes care apare pe drumuri stricate sau pe trotuarele fisurate.

Dar in realitate, ar trebui sa incepi sa consumi papadia din ce in ce mai des, mai ales atunci cand vei afla ca are o forta naturala imensa si o multime de virtuti foarte puternice.

In plus, papadia este o planta medicinala foarte accesibila tuturor. Infuzia de papadie mai ales, este un remediu natural minunat atunci cand vrei sa ameliorezi digestia.

Dar stii de ce ar trebui sa bei in fiecare seara o infuzie pe baza de papadie?

Infuzia de papdie este cea mai buna pentru sanatatea hepatica si renala. Unul din cele mai active organe atunci cand dormim este ficatul. Dupa ce adormim acesta incepe o serie de procese prin intermediul carora purifica organismul, metabolizeaza enezimele si si produce vitamine. Deci in ultime ore ale zilei, laboratorul nostru intern are nevoie de lucruri fundamentale precum – mese foarte usoare si preparate care sa nu contina grasime in exces.

In plus, ficatul iubeste alimentele care sunt bogate in antioxidanti. Deci infuzia de papadie este ideala pentru a-i activa toate functiile.

Iar papadia are o mare putere diuretica, ideala pentru a ajuta rinichii sa elimine toxinele, dar si excesul de sare sau de apa.

Infuzia de papadie te ajuta sa lupti contra inflamatiilor. Papadia contine acizi grasi esentiali, antioxidanti precum beta-carotenul, este foarte bogata in beta-caroten, potasiu, fier si calciu, dar si in magneziu, zinc, fosfor, dar si in vitamina D. Adica reprezinta un cocktail exploziv de nutrienti care lupta contra inflamatiilor din corp precum cele care sunt asociate artritei.

Infuzia de papadie te ajuta sa spui adio constipatiei. Infuzia de papadie este cea mai buna idee atunci cand vrei sa stimulezi miscarile intestinale. Este foarte bogata in fibre dietetice si este capabila sa previna deci foarte multe probleme gastro-intestinale.

Infuzia de papadie te ajuta sa iti intaresti sistemul imunitar in perioada noptii. Pe langa actiunea sa minunata purificatoare, papadia este un ajutor de pret si atunci cand iti doresti sa iti intaresti sistemul imunitar.

About the author
articolesite

Leave a Comment