De ce ar trebui sa consumi in mod regulat apa de cocos?

Chiar daca contine zaharuri naturale, apa de cocos este cea mai buna idee atunci cand vine vorba despre reducerea nivelului de zahar din sange. Este cea care poate metaboliza glucoza si o poate transforma in sursa de energie.

Apa de cocos este o apa foarte racoritoare, plina de prospetime si energetica, care a devenit foarte celebra in lumea intreaga datorita unui nivel foarte ridicat de nutrienti si a multiplelor sale beneficii pentru sanatate.

Si chiar daca aceasta contine acizi grasi si aminoacizi esentiali, este foarte slaba in calorii si reprezinta cea mai sanatoasa modalitate de a-ti hidrata corpul.

Care sunt deci minunatele sale beneficii?

Poate sa combata retentia de apa. Datorita unui nivel ridicat de minerale esentiale, de potasiu in special, apa de cocos,este un remediu natural foarte benefic contra retentiei de lichide.

Nutrientii sai pot sa sustina functionarea rinichilor si pot sa diminueze nivelul de sodiu. Este deci un diuretic natural minunat care poate sa inlature inflamatiile.

Apa de cocos poate sa curete rinichii. Electrolitii continuti de apa de cocos sunt cea mai buna idee atunci cand vine vorba despre echilibrarea sarurilor minerale din  corp si despre purificarea rinichilor in acelasi timp.

Apa de cocos poate sa controleze presiunea arteriala. Datorita nivelului sau ridicat de zinc, potasiu si magneziu, apa de cocos este o apa delicioasa care ii poate ajuta pe cei care sufera din cauza presiunii arteriale.

Apa de cocos este o minunata sursa de energie. Datorita nivelului sau de acizi grasi, proteine si hidrati de carbon cu absorbtie facila, apa de cocos este o bautura energetica ideala pentru a ameliora starea creierului si a muschilor.

Apa de cocos poate ameliora digestia. Apa de cocos contine fibre si compusi antioxidanti care pot sa sustina tratarea problemelor digestive precum constipatia sau parazitii.

Apa de cocos te ajuta sa iti alcalinizezi corpul. Excesul de aciditate din corp poate sa duca la dezechilibre inflamatorii si la o serie de patologii cronice care pot afecta stilul de viata. Dar apa de cocos poate stimula si echilibra pH-ul din corp si poate alcaliniza in mod natural sangele pentru a se evita acest tip de reactii.

About the author
articolesite

Leave a Comment