Descopera 3 sucuri formidabile pentru circulatia periferica

Problemele cu circulatia periferica, mai ales cu cea de la nivelul picioarelor afecteaza o buna parte a populatiei. Mai ales femeile.

Senzatia de picioare grele, dilatatia venelor, furnicaturi, dar si retentia de apa… iata care sunt problemele cu care vin o proasta circulatie periferica. Dar daca vei avea o viata activa, daca vei avea grija la alimentatie si daca vei introduce unele sucuri la tine in alimentatie, poti scapa de multe probleme legate de circulatia periferica deficitara, mai ales de varice.

Un suc de anans, capsuni si pepene rosu. Un suc formidabil care va stimula returul venos datorita beneficiilor aduse de pepenele rosu si de ananas. Consumul regulat de pepene rosu poate sa stimulee foarte bine circulatia sanguina si poate ameliora oxigenarea. Citrulina din pepenele rosu poate sa amelioreze ritmul cardiac si sa intareasca vasele de sange.

Pepenele rosu alaturi de capsuni va lupta contra inflamatiilor si a retentiei de apa cu ajutorul bromelinei. Capsunile vor aduce acestui suc antioxidantii si fenolii care actioneaza ca si niste anti-inflamatorii puternici.

Sucul de ridichi rosii si morcovi. Este o bautura naturala delicioasa putin picanta, cu o multime de beneficii. Sucul de ridichi este bogat in enzime foarte puternice care pot elimina toxinele si care pot favoriza circulatia sanguina. In plus, atat morcovii cat si ridichile sunt excelente pentru sanatatea hepatica. Sunt doua legume foarte bogate in fibre, stimuleaza digestia si incurajeza eliminarea reziduurilor pentru a lupta contra retentiei de apa.

Sucul de grepfrut si de struguri. Pentru aceasta bautura naturala vei avea nevoie de struguri rosii. Acestia contin flavoinoizi, tanini si polifenoli capabili sa stimuleze foarte bine circulatia sanguina. Combinatia de grepfrut cu struguri este cea mai buna pentru a stimula sanatatea cardiaca si pentru a preveni in acelasi timp tromboza, va avea grija de artere si de vene care se intaresc su devin in acelasi timp mai elastice. Datorita aportului de vitamina C si in quercentina, grepfrutul previne aparitia varicelor si impiedica aparitia lor si inflamatiile de tot felul. Consumul regulat al acestor tipuri de bauturi naturale bogate in antioxidanti si in vitamina C te va ajuta sa previi tromboza venoasa profunda.

About the author
articolesite

Leave a Comment