Descopera beneficiile sucurilor tale preferate de fructe

Spune-mi ce suc de fructe preferi si iti voi spune care ii sunt beneficilie. In acest articol vei afla mai multe despre beneficiile sucurilor de fructe pe care le preferi si care le sunt virtutile acestora in domeniul sanatatii.

Sucul de caise. Este cel mai bun contra oboselii intelectuale si fizice. Caisa este bogata in caroteni antioxidanti dar si in multi alti nutrienti. Are o compozitie foarte completa utila pentru a stimula sistemul imunitar. Este foarte apreciata de sportivi, este recomandata adolescentilor, copiilor, dar si celor mai in varsta in perioade de oboseala.

Sucul de ananas. Este recomandat pentru actiunea sa diuretica si detox. Compusul sau principal bromelina are cele mai puternice proprietati digestive.

Sucul de coacaze negre. Este un suc ideal pentru a lupta contra reumatismului si este in acelasi timp un excelent stimulant hepatic.

Sucul de cirese. Sucul de cirese este foarte recomandat pentru actiunea sa remineralizanta. Are si o actiune ideala depurativa si antireumatism.

Sucul de capsuni. Capsuna era folosita inca din perioada Romanilor pentru virtutile sale terapeutice. Era un aliment remediu contra tuturor problemelor. Sucul de capsuni este bogat in Vitamina C, contribuie la ameliorarea imunitatii, este un excelentstimulant hepatic si antireumatismal in acelasi timp.

Sucul de zmeura. Sucul de zmeura este foarte bun contra afectiunilor febrile.

Sucul de coacaze rosii. Coacazele rosii sunt au un procent de peste 82% de apa, contin vitamina C, B1, B3, dar si cele mai bune minerale printre care si potasiu. Sucul de coacaze rosii este si un foarte bun activator al circulatiei sanguine.

Sucul de grepfrut. Este foarte bogat in Vitamina C, betacaroten si potasiu. Are si proprietati  anti-inflamatorii si joaca un rol extrem de important in prevenirea hiperglicemiei. Sucul de grepfrut este  un excelent stilmulant hepatic putand stimula in acelasi timp vezica biliara.

Sucul de piersica. Se pare ca sucul de piersica este un excelent stimulant digestiv care faciliteaza digestia, care lupta contra flatulentelor, avand un excelent efect antidispepsic.

Sucul de pere. Sucul de pere este cel mai bun remineralizant. Vine cu vitaminele C, B,A si E, cu potasiu si cu fier. Este cel mai bun remediu contra surmenarii si anemiei.

About the author
articolesite

Leave a Comment