Ierburile medicinale care au grija de colonul tau

Tu cum ai grija de colonul tau? Este foarte important de stiut care sunt functiile acestui organ atat de esential pentru organismul nostru pentru a putea sa ii aduci beneficiile de care are nevoie si pentru a evita in acelasi timp aparitia unor anumitor boli. In acest articol vei afla care sunt ierburile medicinale care au grija de colonul tau.

Colonul are numeroase functii- aceea de a absorbi apa, nutrientii si sarurile minerale care sunt prezente in alimente. Prezenta sa in organism este esentiala pentru a finaliza digestia, de a absorbi nutrientii si de a respinge alimentele care nu ii sunt deloc utile.

Trebuie deci sa inveti sa ai grija de colonul tau deoarece trebuie sa isi duca la bun sfarsit sarcinile sau functiile, sa inveti care sunt alimentele care nu ii fac bine, care il pot inflama, distruge sau care nu fac bine florei intestinale. Este bine de stiut ca multe emotii pe care le resimtim in viata de zi cu zi ii pot afecta foarte tare echilibrul.

Care sunt ierburile sau plantele medicinale benefice pentru colon?

Semintele de marar. Aceste seminte sunt foarte benefice pentru colon deoarece contin activi antioxidanti care ajuta la reducerea inflamatiilor, care amelioreaza digestia si care pot absorbi nutrientii prezenti in colon. Aceste seminte benefice vin cu mai mult echilibru pentru colon.

Menta. Menta este uimitoare. Are grija de sistemul nostru digestiv, poate sa reduca inflamatiile si actioneaza ca un sedativ.

Cimbrul. Infuzia de cimbru este un aliat de pret pentru colon. Poate elimina bacteriile si toxinele, deci reduce inflamatiile si purifica colonul. O ceasca cu acesta infuzie este o minunatie pentru colon.

Salvia. Cu siguranta ca ai auzit pana acum de aceasta planta minunata. Este cea care te ajuta sa arzi grasimile, sa elimini toxinele, sa slabesti dar si sa ai grija de sistemul tau digestiv. Doua cesti cu o infuzie de salvie pot trata problemele legate de diaree, te va ajuta sa dormi mai usor si mai bine si iti vor ameliora digestia.

Patlagina. Poate trata constipatia si durerile, inflamatiile sau anxietatea, amelioreaza digestia si chiar si vederea. In plus, este foarte bogata in vitamina B.

About the author
articolesite

Leave a Comment