Masina – obiectul indisensabil drumetiilor

Conducerea sigura a unui autovehicul este o chestiune de viata si de moarte. Respectarea regulilor de circulatia precum  si regulile drumului poate insemna diferenta dintre a ajunge la destinatie intreg sau nu. In ara noastra suferim anual o medie de 3.000 de accidente de trafic anual. Intrucat unele dintre aceste accidente s-ar putea sa fie facute din vina altora, majoritatea se intampla in circumstante complet prevenite. Practicarea catorva principii de baza de constientizare si de precautie aduce beneficii fiecarui calator si pieton pe drum. La sfarsitul zilei, fiecare sofer trebuie sa asigure siguranta pasagerilor care se afla in spatele volanului – totul depinde de dvs.

Daca decideti ca vreti sa dati pentru carnetul de sofer va trebui sa invatat foarte bine legislatia rutiera, astfel incat sa nu provocati tragedii pe sosea. Cunoasterea aprofundata a legilor precum si conducerea in viteza normala va fi vitala pentru a putea avea un drum linistit. Masina a devenit indispensabila fiecarei familii, fiind necesara pentru a putea face drumetii, cumparaturi, etc. Daca doriti sa conduceti masina visurilor dvs,va trebui sa luati i calcul urmatorii factori:

  1. Scoala de soferi
  2. Examenul auto

Examenul auto este format din doua etape pe care fiecare candidat trebuie sa le dea. Prima etapa si cea mai greu considerata este sala.
DE CE? Pentru ca majoritatea nu isi invata parte teoretica si pica in masa. Pentru a nu avea neplaceri in acest domeniu, noi va sarim in ajutor. Pe site-ul oficial drpciv, puteti gasi chestionare drpciv de actualitate care subliniaza materia ce trebuie invatata pentru a putea promova cu bine examenul auto.

Odata ce ati invatat legislatia foarte bine, puteti sta linistit, deoarece proba practica se leaga de cea teoretica. Odata ce ati ales sa incepeti u chestionar, veti observa cat de bine sunt structurate intrebarile, unele din ele fiind reprezentate de imagini explicative care va vor ajuta sa alegeti varianta corecta de raspuns. Daca veti alege raspunsul gresit insa, marcatorul se va inrosi, mutand intrebarea la sfarsitul chestionarului pentru a o putea relua Astfel veti putea invata totul cu usurinta, putand sa luati examenul auto din prima. Nu uitati ca totul depinde de dvs.

 

About the author
articolesite