Metode ieftine si bune pentru a bea apa de calitate

Problema impurității apei afectează locuințele, viața și electronicele multor români care nu beneficiază de o apă complet filtrată de sistemele folosite la nivel industrial. În vederea diminuării repercursiunilor negative create de folosirea unui lichid compus din substanțe organice și anorganice s-au creat dispozitive pentru filtrarea apei potrivite unor categorii vaste de nevoi. În acord cu acest aspect, există câteva metode ieftine și practice prin care să vă asigurați necesarul de apă pură în propria locuință.

Utilizarea unui filtru de apa potabilă pentru bucătărie este una dintre acele tehnici folosite pentru a vă îndeplini cu succes această nevoie. Cu siguranță, raportul dintre calitatea apei și sănătatea organismului uman este unul dintre cele mai prioritizate în viața oamenilor. Este un sistem de filtrare a apei potabile ce funcționează prin transformarea apei, care poate avea în componență diverse sedimente sau bacterii, într-una potabilă. Apa care ajunge în bucătăria dvs nu este utilizată doar pentru a potoli setea, sau pentru spălarea legumelor, fructelor, tacâmurilor și vaselor, ci și în prepararea unor mâncăruri. De aceea, trebuie să vă asigurați atât dvs, cât și familiei protecția împotriva compușilor toxici din apă.

Pentru ca aceste filtre să își realizeze funcțiile la cel mai înalt nivel de calitate există 3-6 stadii (cartușe) de filtrare:

  1. Cartușul de polipropilenă recomandat pentru apa a cărei proprietate de a fi incoloră este alterată și schimbată în culoare gălbuie/maronie. Deobicei, nisipul, rugina și pământul sunt acelea care transformă în acest mod apa și care pot fi extrem de toxice organismului. Medicii au stabilit o legătură direct și foarte rapid construită între pietrele din zona renală și alimentarea de la o sursă nepotrivită de apă. Eficiența lui poate fi cuantificată în mod vizbili prin compararea apei filtrate cu cea nefiltrată.
  2. Cartușul pentru dedurizare. O altă metodă ieftină, dar extrem de utilă pentru apa care lasă paharelor urme de calcar, ușor de folosit și schimbat o dată la 6-9 luni.
  3. Cartușul din carbon activ potrivit apei de la chiuvetă reprezintă un produs special destinat apei care are gust și miros ciudat și înțepător de clor eliminând aceste proprități și lăsând apa în formă pură.
  4. Cartușul din carbon activ granular este un bun absorbant al substanțelor, eliminând prin acest proces mirosul și gustul neplăcut.
  5. Membrana de ultrafiltrare. Pe lângă elementele nepotrivite care pot fi examinate vizual, apa poate conține bacterii sau microbi care vă pot afecta sănătatea. Dacă aveți suspiciuni în acest sens, puteți apela cu încredere la o soluție practică pentru locuința dvs și ieftină pentru buget.
  6. Membrana de osmoză inversă reprezintă cea mai eficientă și sigură metodă prin care apa este filtrată pentru consum, purificând-o extrem de bine. Avantajul superior al acestui sistem este atât filtrarea impurităților și microorganismelor în cel mai bun mod posibil, cât și rezerva de apă ce poate fi stocată în bazinul de aprox. 12 l.

Daca aveti nelamuriri in legatura cu tipurile de filtre de apa, puteti oricand sa apelati la specialistii FILTRO.ro. Acestia va vor ajuta in alegerea celui mai bun sistem pentru dvs. Ii puteti gasi pe www.filtro.ro, pe email (contact@filtro.ro) sau la telefon (0752.345.876)

About the author
articolesite