Nuca de cocos- care este diferenta intre apa, lapte si ulei ?

Nuca de cocos este cea mai buna alegere pentru un regim de viata echilibrat, fiind deja vedeta printre cele mai sanatoase ingrediente, datorita virtutilor sale hidratante si diuretice.

Care este insa diferenta intre apa, lapte si ulei de cocos pentru a alege asa cum trebuie?

Nuca de cocos, fie o iubesti din toata inima, fie o detesti din plin. Cu ea, nu exista cale de mijloc. Are un gust foarte dulce si perfect identificabil care nu lasa loc niciunui compromis.

Nuca de cocos este extrem de hranitoare cu pielea. Este deci un ingredient pretios pentru domeniul cosmeticii. Uleiul de cocos este cel mai folosit pentru virtutile sale hidratante, atat pentru piele cat si pentru par.

Iar atunci cand tii un regim dietetic, nuca de cocos este cea mai buna idee pentru a inlocui materiile grase. Mai ales atunci cand vrei sa pregatesti prajituri. De ce? Pentru ca nuca de cocos este foarte bogata in materii grase, mai ales din acelea care nu sunt asimilate de catre corp. Are deci un indice glicemic foarte scazut.

Nuca de cocos se recomanda deci persoanelor dabetice sau celor care au probleme cu greutatea, deoarece este foarte hranitoare si contine foarte putine calorii in acelasi timp.

Apa de cocos este pur si simplu, apa care se regaseste in nuca de cocos. Unele marci aleg sa o amestece cu apa, dar aceasta se poate consuma si natur. Este cea mai buna idee pentru a favoriza recuperarea dupa efort. In plus, este o alegere excelenta atunci cand vrei sa te hidratezi.

Laptele de cocos se obtine din pulpa nucii de cocos, extrasa si redusa sub forma de pudra, apoi amestecata si diluata pentru a se obtine o textura lejera si lichida.

Uleiul de cocos este cea mai buna alternativa la celelalte tipuri de uleiuri nesanatoase prezente pe piata. Se poate folosi si pentru a inlocui untul din preparate. In plus, este cel mai bun aliat al tau atunci cand vrei sa slabesti, deoarece este constituit din 100% lipide, lipide care se pot digera insa foarte usor.

About the author
articolesite

Leave a Comment