Ce ar fi sa incerci mancarea thailandeza pentru a varia putin gusturile? Ocazia ideala de a descoperi o bucatarie delicioasa, milenara, cu savori minunate. Care sunt beneficiile sale insa? Citeste acest articol si vei afla asta.
Bucataria thailandeza este bogata in fructe si legume. Bucataria thailandeza este cea care privilegiaza fructele si legumele. Felurile de mancare principale, salatele, supele sau deserturile imbina de minune legumele si fructele exotice si te ajuta sa iti faci plinul de vitamine si de antioxidanti.
Bucataria thailandeza pune pe primul plan mirodeniile. In bucataria thailandeza se folosesc foarte multe condimente, mirodenii sau ierburi aromatice. Adica ingrediente excelente pentru sanatate. Iata care sunt cele mai folosite pentru cele mai delicioase feluri de mancare:
- ghimbirul celebru pentru proprietatile sale anti-cancer si datorita faptului ca amelioreaza digestia.
- coriandrul este si el foarte folosit in felurile de mancare, mai ales in supe sau salate. Acesta este antioxidant, este bogat in Vitamina K si la fel ca si ghimbirul este cel care poate facilita digestia.
- ardeiul iute este ce mai bun in bucataria thailandeza. Este esential pentru a prepara celebrul curry. Este foarte bogat in antioxidanti si este o sursa importanta de vitamina C.
Bucataria thailandeza este echilibrata. Un fel de mancare tipic thailandez este foarte echilibrat. Majoritatea felurilor de mancare contin feculenti- orez sau taietei sau legume si sunt o sursa foarte buna de proteine. Numeroase fructe exotice iti permit sa inchei masa cu o savoare dulce si sa iti faci plinul de vitamine in acelasi timp. Poti consuma fructul dragonului, mango, ananas…
Bucataria thailandeza este lejera dar satioasa in acelasi timp. Supele din bucataria thailandeza sunt foarte celebre in Asia si au un aport foarte slab de calorii. Te ajuta sa te hidratezi si vin cu un plus de vitamine si de minerale. Sunt excelente la cina.
Bucataria thailandeza te ajuta sa descoperi cele mai noi savori. Adica carambola, fructul stea, pitaya, fructul dragonului, mango, fructe foarte bogate in vitamine, minerale, fibre si antioxidanti excelenti pentru sanatate. O multime de comori care trebuie sa se regaseasca si la tine in meniu.