Semne ca ai nevoie de o cura de detoxifiere

De-a lungul timpului, toxinele se acumuleaza la noi in corp fara sa ne dam insa seama. Aceste veritabile otravuri pot sa afecteze parul, pielea, dar si toate organele si sa provoace multe neplaceri pe termen lung sau mai scurt.

Nu trebuie sa astepti ca aceste neplaceri sa inceapa sa se manifeste pentru a actiona si pentru a le combate. Exista oare unele semne care sa te puna pe ganduri? Daca da, ce trebuie sa faci pentru a le recunoaste inainte de a fi prea tarziu?

Iata ce trebuie sa stii despre toxine si care sunt semnele care iti sunt transmise daca ai nevoie de o cura serioasa de detoxifiere.

Nu reusesti sa slabesti. Daca nu reusesti sa slabesti orice tip de regim ai tine, inseamna ca ai in corp un exces de toxine aflate in grasimile stocate. Atata timp cat aceste grasimi numite toxine lipofile vor evolua la tine in corp, nu vei reusi sa slabesti.

Suferi din cauza insomniilor. Daca ai un nivel ridicat de toxine in corp, nivelul de cortizon se poate dezechilibra. Si cum este vorba despre hormonul care te ajuta sa iti reglezi nivelul de stres si sa dormi, calitatea somnului va fi afectata.

Te simnti mereu obosit/a. Daca te pui la somn devreme dar te trezesti mai obosit/a decat te-ai culcat, te simti extrem de obosit/a intreaga zi, toxinele sunt de vina. Nivelul de toxine ridicat ar putea cauza lipsa de energie de care suferi.

Dureri de cap frecvente. Curele de detoxifiere sunt cele mai recomandate daca suferi de dureri de cap cronice. Toxinele derivate din aspartam, conservanti si coloranti pot sa mareasca frecventa si intensitatea durerilor de cap.

Mirosuri corporale neplacute. O respiratie urat mirositoare si gazele frecvente pot fi cauzate de un nivel ridicat de toxicitate. Daca suferi din aceasta cauza inseamna ca intestinele si colonul sufera si ar trebui sa le tratezi asa cum trebuie.

Toxinele mai pot cauza probleme musculare, constipatie, schimbari ale dispozitiei si pot afecta si gandirea.

Este vital deci sa elimi deseurile adunate in corp si sa te hidratezi asa cum trebuie, sa mananci fibre si sa ai o alimentatie echilibrata.

Daca ai mai mult de trei simptome ar fi cazul sa incepi un program detox cu ajutorul medicului.

About the author
articolesite

Leave a Comment