Stii care sunt beneficiile supei cu broccoli?

Printre cele mai suprinzatoare descoperiri benefice pentru sanatate, se numara si supa cu broccoli. Se pare ca un regim care contine acest aliment poate veni cu o multime de beneficii pentru organism.

Pe langa faptul ca ne poate ajuta atunci cand vine vorba despre intarirea sistemului imunitar, supa cu broccoli este cel mai bun preparat pentru a stimula si ameliora tranzitul intestinal datorita celui mai bun aport de fibre.

Broccoli este o leguma crucifera care face parte din familia verzei. La fel ca si varza creata, conopida sau napii, leguma broccoli este foarte slaba in calorii, are un nivel important de calciu si de principii activi care ajuta in lupta contra cancerului.

In plus, broccoli este un aliment foarte important pentru slabire. Iar un regim bazat pe supa cu broccoli este foarte eficient pentru cei care isi doresc sa slabeasca.

Broccoli, cea mai buna sursa de vitamine. Numeroase studii lauda leguma broccoli datorita faptului ca este cea mai buna sursa de vitamina C. Se spune chiar ca se afla in top 10 atunci cand vine vorba despre cele mai sanatoase alimente.

Printre aporturile sale de vitamina se numara vitamina C dar si vitaminele E si B6, dar si un agent care lupta contra cancerului, pe numele sau, sulforafan.

Mai contine si calciu, fundamental pentru dezvoltarea oaselor si pentru pierderea in greutate.

Broccoli este foarte bogat in fibre. Leguma broccoli este foarte bogata in antioxidanti si fibre. Contine si glutathion, un principiu activ foarte important pentru a intari sistemul imunitar.

Fibrele sunt un lucru pozitiv pentru a slabi doarece alimentele foarte bogate in fibre se digereaza mai greu si vin cu o senzatie de satietate mai indelungata. Dar fibrele te ajuta in acelasi timp sa eviti constipatia si alte patologii intestinale deoarece pot regla intreg metabolismul si aparatul digestiv.

Supa cu broccoli are un impact foarte important atunci cand vine vorba despre diminuarea apetitului datorita asocierii minunate de lichide si de solide. Iar un regim pe baza de broccoli te va ajuta sa slabesti deoarece are capacitatea de a dilua caloriile si de a mentine sistemul imunitar in cea mai buna stare de sanatate.

About the author
articolesite

Leave a Comment