Stii cum poti evita migrenele aproape imediat?

Migrenele reprezinta o problema destul de des intalnita, care, fata de durerile de cap comune, se produc in mod intens si continuu.

Migrenele pot aparea la oricine, indiferent de varsta si de sex, dar riscul creste la femeile care trec de varsta de 45 de ani. Cauzele lor principale se pot defini precum un raspuns cerebral anormal din cauza abstinentei atunci cand vine vorba despre cafea, fumul de tigara sau alte substante excitante.

Unele migrene pot sa fie insotite chiar de stari de ameteala si de greata, obiceiurile zilnice avand de suferit din aceasta cauza.

Din fericire insa, exista unele remedii naturale ce pot calma simptomele si pot accelera recuperarea.

Care sunt deci cele mai bune solutii?

Infuzia de musetel. Musetelul este o planta cu proprietati anti-inflamatorii si relaxante care poate diminua durerea pulsatila cauzate de migrene.

Otetul din cidru de mere. Iata o solutie foarte buna pentru migrenele care apar din cauza stresului si a tensiunilor musculare. Contine substante antioxidante si minerale esentilae care pot activa circulatia si care au o minunata putere calmanta.

Sarea roz de Himalaya. Sarea roz de Himalaya este cea care contine 84 de minerale esentiale. Nu degeaba este denumita si « aurul roz ». este cea care poate echilibra nivelul de electroliti si poate revitaliza organismul in fata oboselii.

Consumata alaturi de lamaie, vei obtine cel mai bun remediu milenar pentru a trata simptomele migrenelor.

Infuzia de ghimbir. Radacina de ghimbir este cea care contine un activ pe numele sau gingerol, care are efecte anti-inflamatorii si analgezice.

Ceaiul cu musetel. Musetelul este o planta cu un efect anti-inflamatoriu minunat. Se foloseste inca din Antichitate pentru a trata diferite probleme si maladii. Are un efect sedativ care poate controla durerea si oboseala care sunt cauzate de migrene.

Infuzia de rozmarin. Rozmarinul este o planta cu un efect anti-inflamatoriu minunat, care se poate folosi si in inhalati pentru a trata durerile de cap.

Menta piperita. Sub forma de ulei esential, menta piperita este cea mai buna pentru a trata cefaleele. Masajul cu ulei esential de menta piperita se pare ca este l fel de eficient ca si o doza de paracetamol.

About the author
articolesite

Leave a Comment