Supele crema de legume care pot elimina orice durere din corp

Atunci cand vrei sa elimini orice tip de durere din corp, poti incerca sa mizezi pe supele crema de legume care contin alimente cu proprietati analgezice si anti-inflamatoirii, de mare ajutor atunci cand vine vorba despre a elimina durerea cronica in mod natural.

Pentru a elimina durerea, trebuie sa apelezi la unele alimente care reunesc doua beneficii – analgezice- pentru a trata si a elimina durerea si anti-inflamatorii care reduc inflamatia legata de durere.

Broccoli. Broccoli este foarte bogat in potasiu, un mineral care ne ajuta sa reducem inflamatiile, dar si in magneziu,  care poate dezinflama si calma durerea.

Ceapa. Un alt aliment important pentru proprietatile sale anti-inflamatorii si diuretice, care ne permite sa combatem orice tip de acumulare de lichide in organism.

Usturoiul. Usturoiul este un puternic aliment medicinal, cu excelente proprietati analgezice datorita nivelului sau de capsaicina. Este adaptat deci mai multor tipuri de dureri, de la cele de cap, pana la cele musculare.

Curcuma. Este o mirodenie care reuneste o multime de virtuti minunate deci este un veritabil must have de la tine din bucatarie. Este antioxidant, anti-cancerigen, anti-viral, analgezic, anti-inflamatoriu si poate ameliora functiile vezicii biliare sau ale ficatului.

Este deci un excelent supliment pentru a preveni si a combate orice tip de boala. In bucatarie se poate folosi ca un colorant galben natural si pentru a conferi o savoare lejera preparatelor.

Piperul negru. Piperul negru contine piperina un compus care activeaza receptorii care care actioneaza in fata durerii, stimuland in acelasi timp proprietatile curcuminei din  curcuma.

Ardeiul iute de Cayenne. La fel ca si usturoiul, acesta contine capsaicina care poate contribui la reducerea durerii.

Sarea de mare. Este foarte bogata in minerale si oligo-elemente.

Uleiul de masline. Uleiul de masline extra virgin, este la fel ca si uleiul de cocos, cea mai buna optiune atunci cand gatesti. In plus, alaturi de curcuma si piper negru formeaza o sinergie perfecta pentru a elimina durerea.

Pentru o supa crema de legume care sa elimine durerea, ai nevoie de o ceapa, de un litru de apa, de broccoli, de un usturoi, de piper negru, de curcuma, de ardei iute, de ulei de masline si sare de mare.

About the author
articolesite

Leave a Comment