Ultimele inovatii in medicina dentara oferite de Cris Smile

Ca in orice ramura a medicinei, si in ramura medicinei dentare se fac zi de zi noi descoperiri si inovatii care sa ii ajute pe oameni sa treaca mai usor peste afectiunile de la nivelul dintilor si gingiilor, sa ii ajute pe medici sa isi desfasoare mai facil activitatea si sa faca mai usoare anumite interventii, indiferent de problema pe care ar avea-o un pacient.

Desigur ca ceea ce este nou este de multe ori si mai scump si mai greu de obtinut de catre oricine, in cazul aparaturii fiind de altfel nevoie si de ceva experienta de lucru cu aceasta. Acelasi lucru se poate spune si despre tehnicile de operare si modalitatile prin care pot fi realizate anumite sarcini. O persoana care de-a lungul anilor a vizitat mai multi medici stomatologi a observat cu siguranta ca de la unul la altul modalitatile de operare difera. Insa acest lucru nu este importan. Important ca rezultatul sa fie cel asteptat. La Cris Smile nu am nicio indoiala de acest lucru, oferindu-le clientilor cele mai bune servicii si sfaturi pentru o dantura cat mai sanatoasa.

Oferind servicii complete de stomatologie, de la detartraj pana la implanturi sau reconstructie dentara de calitate, acestia au ajuns cunoscuti la nivel national si lideri in Sectorul 5 din Bucuresti cu mii de clienti care acum isi etaleaza zambetul cu fiecare ocazie. Dr. Cristina Munteanu pune accent in principal pe relatia dintre doctor si pacient care ajuta foarte mult pe parcursul unei vizite la stomatolog, indiferent daca vorbim despre adulti sau copii. Aceasta relatie poate deveni si mai buna in cazul vizitelor repetate la doctor, ca de exemplu in cazul montarii unui aparat dentar, o operatie care nu poate fi realizata la o singura vizita si pentru care sunt necesare si controale de rutina pentru ca doctorul sa se asigure ca totul este in ordine. Clinica ofera mai multe optiuni pentru aparate dentare fixe, in functie de cerintele clientilor sau de ceea ce doctorul considera ca este mai potrivit pentru un pacient.

About the author
articolesite