Un smoothie cu pepene galben si banana pentru a reduce nivelul de colesterol

Vrei sa ai grija de nivelul de colesterol rau, sa il echilibrezi, sa fii sau sa te simti mai sanatos si sa ai o stare de bine in general? Vrei sa obtii asta in mod cat mai delicios? Ce ar fi sa incerci celebrele sucuri smoothie?

Sucurile smoothie naturale sunt solutia ideala atunci cand suferi din cauza hipercolesterolemiei. Toate alimentele foarte bogate in caroteni, in vitamina C, in antioxidanti, in zinc si fibre sunt cele care te vor ajuta in acest sens.

Si daca vei integra acest remediu natural pe baza de pepene galben si de banana in regimul tau alimentar zilnic, echilibrat si cat mai variat, daca mai faci si miscare in mod regulat vei obtine cele mai bune rezultate.

Pepenele galben este de mare ajutor pentru a reduce nivelul de colesterol. Toate varietatile de pepene galben contin vitamina C, fito-nutrienti, fibre si apa, adica elementele perfecte pentru a combate nivelul de colesterol rau.

Vitamina C este un puternic antioxidant care iti va permite sa te bucuri de o mai buna sanatate cardiaca. Daca vei avea grija de tesuturile tale, vei avea vene si artere mai suple.

Pepenele galben contine si beta caroten si antioxidanti de mare ajutor atunci cand vine vornba despre ameliorarea si accelerarea metabolismului natural.

Iar datorita nivelului sau de magneziu si fibre are un efect laxativ si te ajuta sa absorbi grasimile. Si asta nu este totul. Pepenele galben contine potasiu, care consumat in moo regulat va reduce presiunea arteriala si te va ajuta sa metabolizezi mai bine si mai  usor alimentele bogate in sodiu.

Banana este un ajutor de pret pentru a reduce colesterolul, alaturi de scortisoara. Contine foarte putine grasimi si este cel mai bun fruct atunci cand vrei sa consumi cantitatea zilnica de fibre. Fibrele sunt un aliat de pret pentru a regla tranzitul intestinal si pentru a elimina toxinele.

Consuma acest suc delicios de doua pri pe saptamana si vei vedea cum nivelul de colesterol se va re-echilibra si te vei putea bucura de o calitate mai buna a vietii.

About the author
articolesite

Leave a Comment