Stil de viata

Apa cu lamaie – o super bautura pentru metabolismul tau

Ai nevoie de un mic imbold pentru a incepe asa cum trebuie o noua zi? Nu mai cauta. O felie de lamaie pusa in apa rece sau chiar calda este cea mai buna idee. Apa cu lamaie este o super bautura cu beneficii incredibile pentru sanatate. Este ideala pentru frumusetea ta, este un aliat pentru silueta ta si pentru sanatatea ta, o bautura cu o multime de beneficii cu alte cuvinte. Dovada in acest articol.

Un sistem imunitar intarit. Nivelul  important de vitamina C pe care il contine lamaia este cel care poate diminua riscurile de a contracta o raceala sau o gripa.

O piele mai sanatoasa. Lamaia este cea care contine o multime de antioxidanti care te ajuta sa combati radicalii liberi, razele UV sau chiar poluantii si toxinele care sunt responsabili cu imbatranirea pielii. Viamina C este si cea care poate stimula productia de colagen.

O silueta in top. Apa cu lamaie poate inhiba sinteza grasimilor din corp. Este deci un aliat de pret atunci cand vrei sa ai grija de silueta ta.

Rinichi mai puternici. Lamaia este cea care poate sa combata foarte eficient calculii renali si care te ajuta sa diminuezi nivelul de acid uric.

O digestie mai buna. Apa cu lamaie este cea care te ajuta iti purifici intestinele, eliberandu-le de toxine.

O detoxifiere a ficatului. Lamaia este cea care te ajuta sa iti cureti ficatul venind cu mai multa energie pentru enzime atunci cand sunt mult prea diluate.

Energie pentru orice ocazie. Vitamina C este cea care te poate ajuta sa te aperi de anemie deoarece ajuta corpul sa isi regleze nivelul de fier.

Risc de a suferi din cauza cancerului micsorat. Lamaia contine o multime de antioxidanti benefici care ajuta la combaterea radicalilor liberi dar si la diminunarea riscului de a suferi din cauza cancerului.

Un spirit in plina forma. Apa cu lamaie este plina de potasiu, un mineral care ajuta la buna functionare a creierului si a sistemului nervos.

O respiratie foarte proaspata. Proprietatile anti-bacteriene ale apei cu lamaie fac din ea o bautura purificatoare ideala pentru cea mai proaspata respiratie.