Stil de viata

Beneficiile apei cu castravete de care nu ai auzit pana acum

Data viitoare cand iti va fi sete, incearca sa bei apa cu castravete. Este cea mai delicioasa bautura plina de prospetime care te va satura si care va veni cu o multime de beneficii. In plus, este alternativa ideala pentru cei care nu reusesc sa bea doi litri de apa pe zi. Iata care sunt principalele sale beneficii de care trebuie sa profiti si tu numaidecat.

Apa cu castravete hidrateaza. Nutritionistii nu recomanda degeaba sa se bea doi litri de apa pe zi. Apa este un lichid vital necesar hidratarii. Nu chiar orice tip de apa este insa recomandat.

Apa cu castravete te va ajuta sa:

-reglezi temperatura corporala.

-reglezi sistemul cardiovascular.

-elimini toxinele.

-ameliorezi functionarea tuturor organelor.

Astfel, apa cu castravete ofera corpului un aport de extra vitamine si de minerale. Dat fiind faptul ca aceasta nu contine zahar, nu este deloc nociva pentru organism fata de bauturile din comert.

Apa cu castravete este excelenta datorita proprietatilor sale detoxifiante si antioxidante. Apa cu castravete este cea care te va ajuta sa iti cureti organismul in fiecare zi. Proprietatile sale antioxidante si detoxifiante sunt cele care te vor ajuta sa elimini tot ceea de ce nu are nevoie organismul.

Apa cu castravete vine cu un plus de vitamine si de minerale. Apa simpla nu prea vine cu multe vitamine si minerale. Folosind castraveti, lamaie sau chiar menta, aceasta apa vine cu un plus de vitamine si de antioxidanti, printre care cele mai abundente sunt vitaminele A si C.

Apa cu castravete poate reduce presiunea arteriala. Este foarte important sa ai grija de presiunea ta arteriala deoarece astfel vei reusi sa eviti crizele cardiace, problemele cu rinichii si cu vederea. Potasiul din castravete va stabili presiunea in doar cateva saptamani.

Apa cu castravete este cea care poate revitaliza pielea. Castravetele este cel care contine silicon natural care vine cu un plus de elasticitate pentru piele.

Apa cu castravete este cea care poate sa reduca apetitul. O buna strategie contra exceselor atunci cand iti este foame Uneori cand ai impresia ca iti este foame iti este doar sete. Daca dupa apa cu castravete iti va fi din nou foame, mananca un fruct sau bea un smoothie verde.