Uncategorized

Topește-ți grăsimea de pe corp și pregătește-te pentru vară

Anotimpul vara este cel mai mare inamic împotriva celulitei. În acea perioadă toate femeile vor să scape de celulită și să fie cât mai slabe. Încerc tot felul de tratamente care nu reușesc să îndeplinească așteptările pe care acestea le au. Este destul de dificil să alegi un tratament corporal potrivit pentru textura pielii tale și pentru toate nevoile de care suferi. Multe tratamente acționează doar la suprafață și tot ce este în profunzime peste puțin timp apare din nou și este necesar să repeți tratamentul. Sunt multe proceduri non-invazive dar atunci când faci o selecție trebuie întâi să mergi la un salon de înfrumusețare și să discuți cu un specialist care să îți recomande cele mai potrivite tratamente pentru problemele tale.  Tratamentele non – invazive te pot ajuta să scapi de depozitele de grăsime din țesuturi, să scapi de celulită dar și de coaja de portocală care este foarte inestetică.

Tratamentul cu criolipoliză

Criolipoliza bucurești este un tratament care ajunge în profunzimea țesuturilor prin înghețare. Practic îngheață grăsimea pe zona aleasă și ea se elimina natural din corp, fără alte proceduri. Tot procesul este unul natural. Grăsimea se sparge în timpul procedurii datorită înghețului și depozitele de grăsime dispar trepatat după câteva ședințe. Acest tratament te ajută și pentru slăbirea localizată, procedura nefiind dureroasă. Criolipoliza se poate compara cu liposuctia pentru că ambele fac aproape același lucru doar că aceasta nu este durerosă și efectele se văd în timp. După o procedură de răcire, grăsimea începe să se descompună treptat devenind un strat cât mai subțire, până se elimina complet. Este potrivită și pentru persoanele care au hipertrofie locală și acumulare de grăsimi, dar având un corp sănătos. Pentru a reduce semnificativ din greutatea corporală și din grăsimi ai nevoie de o dietă echilibrată și de exerciții fizice.

3.3

Lucruri folositoare despre criolipoliză

La începutul procedurii se va simți o senzație de frig împreună cu mici crampe și înțepături, dar ele dispar treptat când zona devine mai amorțită. După procedură, zona tratată poate fi ușor roșie și dureroasă mai ales la atingere, dar acele senzații dispar destul de repede. Nu este necesar administrarea de medicamente pentru a ameliora durerea. Acest tratament se poate face în orice parte a zilei, pentru că nu îți afectează viața de zi cu zi. Cu ajutorul criolipolizei stratul de grăsime se subțiază treptat.

Laxitatea pielii și celulita se poate trata cu tratamentul inovator velashape 3

Velashape 3 este un aparat potrivit pentru persoanele care suferă de coajă de portocală, de țesuturi pline de grăsime dar și de laxitatea pielii. Deține 4 tehnologii care acționează în profunzimea țesutului care reușesc să destabilizeze grăsimea. Vei găși velashape 3 oferte suficiente pentru că tu să îți rezolvi problema și să scape de grăsimea acumulată. Aparatul se folosește pentru mai multe zone ale corpului cum ar fi abdomenul, copase, feșe, dar și pe gambe, brațe și pe barbie. Velashape 3 te ajută să scazi din circumferință, mobilizează lipidele din celulele grase, reduce laxitatea pielii și îmbunătățește textura pielii. Este un tratament care se încadrează în remodelare corporală.