5 remedii pe baza de apa pentru a-ti echilibra PH-ul si pentru curatarea organismului

Dupa cum bine stii deja, este foarte important ca PH-ul din corp sa fie cat mai echilibrat pentru ca organismul sa fie mentinut intr-o stare buna de sanatate. Fiecare oscilatie a PH-ului din corp, oricat de mica ar fi ea, provoaca schimbari in organism. Specialistii sunt de parere ca daca PH-ul se situeaza sub 7, 35 corpul nostru devine mult prea acid.

Acest lucru se traduce printr-o hipersensibilitate a sistemului nervos, printr-un risc mai ridicat de a suferi din cauza unor boli diferite dar si de o oboseala inexplicabila in viata de zi cu zi.

Din aceste motive se recomanda sa se imbunatateasca regimul alimentar si sa se consume in mod regulat remedii pe baza de apa pe care le vom prezenta in acest articol.

Apa cu frunze de menta proaspata. O reteta delicioasa si plina de prospetime. Apa cu menta contine enzime digestive si va ajuta corpul sa absoarba mai usor nutrientii din alimentele consumate. PH-ul va fi echilibrat foarte rapid si apa cu menta te ajuta si daca si probleme cu gazele.

Apa cu miere. Apa cu miere va potoli pofta de dulce si va calma si durerile cauzate de artrita. Mierea este si un excelent antibiotic natural care combate toxinele si dinamizeaza sistemul imunitar de aparare al organismului. Pe langa faptul ca PH-ul va fi mult mai echilibrat aceasta apa mai vine cu un plus de vitalitate si de energie.

Apa calduta cu lamaie. Consumata pe stomacul gol, aceasta apa este un remediu alcalin foarte potrivit pentru a echilibra sanatos PH-ul. Apa cu lamaie iti va permite sa ameliorezi digestia, este un diuretic excelent, fortifiaza organismul si vine cu vitamine excelente pentru a incepe asa cum trebuie ziua.

Apa cu otet de mere. Chiar daca nu are un gust foarte placut, aceasta vine cu o multime de beneficii. Este o apa miraculoasa care te va ajuta sa digerezi mai bine. Vei vea grija si de starea generala de sanatate datorita PH-ulul reechilibrat.

Apa cu bicarbonat de sodiu. Cea mai buna modalitate prin care iti poti echilibra PH-ul. Te ajuta si sa lupti contra numeroaselor tumori si iti va permite sa iti ameliorezi digestia.

About the author
articolesite

Leave a Comment