7 trucuri pentru a elimina imediat lichidele

Faci parte din categoria persoanelor care se baloneaza foarte des si foarte repede? Acest lucru se poate datora unor factori numerosi. Poate sa fie vorba despre caldura, despre un aliment, dar si despre ciclul unor hormoni. In orice caz, balonarea este o problema destul de neplacuta.

Daca vrei sa elimini lichidele imediat si sa scapi de balonare, fara efecte secundare, iata cateva trucuri naturale pe care ar trebui sa le incerci.

Mai putin sodiu, mai mult potasiu. Sarea de masa ar trebui sa fie eliminata din alimentatie. Se pot consuma in cantitatti moderate sare marina sau apa de mare care contin o multime de alte minerale, precum potasiul, care te va ajuta sa mentii echilibrul in organism. Consuma deci quinoa, avocado, fructele sau legumele uscate, spanac sau banane care sunt foarte bogate in potasiu.

Bea apa. Chiar daca ti se pare ciudat, apa te ajuta sa elimini lichidele. Cu o singura conditie insa- sa fie bauta pe stomacul gol. Daca vei bea apa in timpul mesei sau chiar dupa vei provoca un efect contrariu.

Prepara un smoothie depurativ pe baza de papadie si pere. Doua ingrediente benefice care te vor ajuta sa elimini mai usor lichidele si care vor veni cu mineralele de care ficatul are nevoie.

Sucul de pepene rosu. Pepenele rosu este un fruct excelent pentru a elimina lichidele. Are un nivel foarte ridicat de apa, foarte putine calorii si te va hidrata in profunzime. Este foarte bogat inn potasiu si antioxidanti.

Supa de telina si ceapa. Atunci cand este mai frig afara, poti miza fara probleme pe supe care sunt diuretice si care pot purifica organismul de toxine. Telina si ceapa sunt de mare ajutor pentru a lupta contra retentiei de apa.

Infuzia de coada-calului si ceai verde. Coada –calului te va ajuta sa elimini lichidele si vine cu un plus de minerale precum siliciul. Ceaiul verde este cel mai bun diuretic si antioxidant.

Masajul pe uscat. Este o metoda care va permite un drenaj natural limfatic si care va permite eliminare imediata de lichide. Iti va ameliora in acelasi timp circulatia sanguina si vei avea o piele mai catifelata.

About the author
articolesite

Leave a Comment