Ce iti spune chipul despre starea ta de sanatate?

Ti se intampla uneori sa nu te simti bine in pielea ta? Sa simti ca ceva nu este in regula insa fara sa poti explica acel ceva? Ai mai multe mijloace la dispozitie pentru a intelege ceea ce ti se intampla. Printre acestea, chipul tau. Da, ai inteles bine. Aruncand o simpla privire asupra chipului vei putea intelege ce se intampla cu starea ta de sanatate.

Piele uscata si crapata. In momentul in care intampini aceasta problema, pielea ta este uscata si crapata, ar trebui sa iti revizuiesti dieta alimentara si rutina sportiva. Acesta reprezinta un semn al faptului ca ai exagerat cu dorinta de a slabi si ca nu iti ajuti corpul sa isi revina asa cum ar trebui. Cu alte cuvinte, iti impiedici corpul sa primeasca oxigenul necesar de care are nevoie. Pometii reprezinta zona cea mai afectata de aceea chipul este primul care transmite un mesaj de alerta.

Fata umflata. Fata ta este umflata deoarece productia de colagen este data peste cap fapt pentru care fata devine flasca, se lasa. Exista mai multe cauze ale reducerii productiei de colagen. Printre acestia se numara lipsa unei activitati fizice, un nivel ridicat de stres sau consumul de alcool in exces. Daca te trezesti dimineata cu fata umflata acest lucru inseamna ca trebuie sa gasesti o modalitate sa faci mai multa miscare, sa reduci stresul si consumul de alcool.

Pielea uscata. Pielea uscata se datoreaza lipsei de vitamine si de nutrienti necesari elasticitatii sale. Daca intampini si tu aceasta problema, ar trebui sa iti revizuiesti alimenatia. Trebuie sa consumi cat mai multe fructe si legume pentru a-i oferi pielii tale nutrientii si mineralele necesare. Trebuie sa stii ca in acest caz cremele hidratante nu sunt utile, problema trebuie rezolvata din alimentatie.

Riduri in jurul gurii. Daca in momentul in care zambesti observi riduri in jurul gurii atunci cu siguranta este vorba despre o lipsa de Vitamina B. Consuma mai multe legume verzi.

About the author
articolesite

Leave a Comment