Fructele care iti pot hidrata corpul in mod natural

Cum ar fi sa incerci sa consumi ma multe fructe pentru a beneficia de mai multe vitamine si minerale dar si de o multime de alte beneficii?

Sa iti hidratezi corpul si pielea este un lucru esential pentru sanatate si frumusete, dar acest lucru ar trebui sa se faca in primul rand de la interior.

Care sunt cele mai bune alegeri pe care le poti face?

Lamaia. Lamaile sunt cele mai bune fructe pentru hidratarea corpului. Sunt bogate in calciu, in vitamina C, dar si in magneziu si sunt cele mai bune pentru intarirea sistemului imunitar. In plus, pot purifica sistemul digestiv si circulatoriu. Lamaia te va ajuta sa iti tonifici si sa iti regenrezi pielea si te va tine depatrte de imbatranirea cutanata.

Marul.  Marul este un fruct delicios, care se poate folosi in sucuri smoothie, in salate sau deserturi. Dar este excelent pentru a obtine o piele catifelata la care viseazi de foarte multa vreme. Marul este bogat in acid malic si tartric, adica acizii care te ajuta sa elimini celulele moarte ale pielii. In plus, cu un procent de 80% apa, te va hidrata fara prea mari eforturi.

Ciresele. Culoarea lor de un rosu intens sta drept marturie pentru nivelul lor important de nutrienti, de vitamine si minerale.

In plus, sunt foarte bogate in beta-caroten, un compus care se transforma in vitamina A, necesara organismului pentru a favoriza sanatatea pielii.

Papaya. Papaya este un fruct excelent pentru sistemul digestiv si nu numai. Este perfect si pentru piele, deoarece elimina impuritatile si permite ca apa sa fie absorbita in mod corect.

Pepenele rosu. Pepenele rosu este cel mai bun fruct pentru hidratare dar si pentru purificarea corpului. Este foarte bogat in vitaminele C si A, dar si in potasiu si magneziu.

Nuca de cocos. Apa de cocos este excelenta atunci cand vine vorba despre hidratarea corpului in mod natural. Este foarte bogata in minerale si vitamine. In plus, are cea mai agreabila savoare deci este delicioasa in sucurile smoothie care te vor racori cand este foarte cald afara.

Grepfrutul. Un fruct foarte bogat in antioxidanti care te va tine departe deci de imbatranirea cutanata a pielii. Iar nivelul ridcat de vitamina C favorizeaza sinteza de colagen.

About the author
articolesite

Leave a Comment