Vindecarea emotionala, secretul unei vieti fericite

Aproape fiecare om trece de-a lungul vietii prin stari emotionale profunde si puternice,unele dintre ele pozitive, altele negative. Putini sunt cei care sunt in stare sa gestionezetoate aceste emotii, ceea ce duce, fie la aparitia unor mecanisme de aparare ce stirbesc din bucuria si frumusetea vietii, fie la aparitia unor probleme grave, cum ar fi atacuri de panica, anxietate, depresie. Emotiile au un impact urias in viata fiecaruia dintre noi, putand sa controleze atat relatiile cu persoanele din jurul nostru, cat si relatia cu propria persoana.

Cum facem sa controlam noi emotiile, in loc de a le lasa sa ne controleze?

Unii oameni, cei mai norocosi dintre noi, prin modelul de gandire structurat inca din copilarie, isi gestioneaza emotiile intr-un mod instinctiv, reusind sa fie tot timpul optimisti si sa treaca cu usurinta peste orice incercare a vietii. Altii au nevoie de un mic ajutor, insa constientizeaza foarte greu acest lucru. Din pacate, majoritatea oamenilor isi ignora trairile distructive si ajung la o anumita varsta sa constate ca fericirea lipseste cu desavarsire, fiind ingropata in emotii negative, precum rusinea, vinovatia si frica.

Din fericire, trairile emotionale ale omului pot fi influentate, iar rezultatele sunt impresionante. Psihologia Cuantica vine cu o noua abordare a vietii psihice, fiind una dintre cele mai bune solutii pentru vindecarea emotionala si trairea unei vieti implinite.

De ce psihologie cuantica?

Pentru ca este varianta prin care fiecare om poate sa se cunoasca mai bine si sa actioneze mai eficient in raport cu cerintele externe. Omul nu mai este vazut in separare, ca o victima a celorlalti, a societatii, a lipsei de sansa. Indiferent de trecutul sau, el este capabil sa influenteze traiectoria vietii in prezent, prin schimbarea determinata de ganduri si de constientizarea modului de a trai. Ideea acestei abordari nu este de a crea alte modele la care oamenii sa adere ci de a oferi tehnici, metode si exercitii simple care stimuleaza noi experiente, in asa fel incat abilitatile fiecaruia sa se extinda. Este un proces amplu de dezvoltare individuala, personalizat, realizat de psihologi cu experienta, iar rezultatele sunt extrem de atractive:

  • Renuntarea la victimizare si cresterea capacitatii de a face fata provocarii si responsabilizarea pentru propria viata;
  • Constientizarea propriei valori;
  • Acceptarea schimbarilor importante din viata, si adaptarea la acestea;
  • Iesirea din zona de confort si depasirea obstacolelor intr-un mod eficient;
  • Acceptarea celor din jur si renuntarea la incercarile nesfarsite de a-i schimba;
  • Dobandirea sentimentelor de libertate si securizare.

Practic, psihologia cuantica ajuta individul sa se focuseze pe solutii potrivite pentru el, pentru a-si atinge obiectivele in propria viata, tinand cont de realitatea exterioara, invatand sa traiasca si sa actioneze in completa armonie cu mediul inconjurator. Psihologia cuantica nu este un domeniu consacrat in psihologie, ci este psihologia viitorului. Indrazneste sa pasesti in viitor! Mai multe detalii despre psihologia cuantica poti gasi pe http://www.psihologiecuantica.ro/

About the author
articolesite