Uleiul de rapita, foarte eficient pentru a scapa de grasimea abdominala si nu numai!

Daca vrei sa apelezi la un regim pentru a scapa de kilogramele in plus sau de grasimea abdominala, dar daca vrei in acelasi timp sa mizezi pe un ulei care este cel mai benefic pentru sanatatea si vitalitatea ta, trebuie sa stii ca uleiul de rapita este un aliat de pret pentru silueta ta. Mai ales pentru kilogramele care se acumuleaza in jurul taliei.

Uleiul de rapita contine peste 85% acizi graasi nesaturati, dintre care 60% acizi grasi mono-nesaturati si 25% acizi grasi poli-nesaturati. Este foarte bogat in acizi alfa-linoleici, in acid gras care face parte din familia grasimilor polinesaturate de genul omega 3.

La fel ca si alte varietati de uleiuri, uleiul de rapita este foarte eficient pentru slabire, deparece contine un nivel foarte ridicat de antioxidanti si pentru ca este cea mai buna sursa de vitamina E. contine si un compus descoperit recent, canolol, un antioxidant care previne oxidarea lipidelor si a proteinelor. Vitamina E are virtuti antioxidante si regeneratoare. Este cea care poate incetini procesul de imbatranire si care te poate proteja contra cancerului si a bolilor cardiovasculare.

In plus, acizii grasi omega 3 din uleiul de rapita te ajuta sa te protejezi de bolile cardiovasculare, de diabet si anumite tipuri de cancer si te ajuta in acelasi timp sa scazi presiunea arteriala.

De asemenea, uleiul de rapita este cel mai bun atunci cand vine vorba despre buna functionare a creierului

Deci se pare ca unele tipuri de grasime sunt foarte benefice pentru sanatate si te ajuta chiar si sa slabesti. Acizii grasi continuti de uleiul de rapita si de alte alimentele bogat in grasimi bune sunt cei care pot facilita pierderea de grasimi stocate in grasimi si franeaza stocarea lor in acelasi timp.

Acizii grasi Omega 3 sunt cei care vor destoca grasimile si care le vor arde foarte eficient.

Deci pentru a te bucura de cea mai buna stare de sanatate si pentru a slabi sau a mentine o greutate ideala, alege alimente bogate in acizi grasi omega 3 si renunta la zahar.

About the author
articolesite

Leave a Comment