4 fructe cu un efect anti-cancerigen ce ar trebui sa fie incluse la tine in meniu

Fructele fac parte din cadrul celor mai savuroase si mai sanatoase alimente. Sunt cele care vin cu vitamine si cu minerale de care are corpul nevoie pentru a fi in perfecta stare de sanatate. In plus, fructele ne mai ajuta si sa luptam contra unei boli nemiloase si necrutatoare, pe numele sau cancerul.

Care sunt fructele pe care ar trebui sa le incluzi la tine in meniul pentru a te tine departe de aceasta maladie?

Afinele. Afinele sunt cele mai bune fructe cu un efect anti-cancerigen pe care ar trebui sa mizezi. Sunt foarte bogati in antioxidanti de tipul antocianine. Antocianinele, acidul elagic si urolitinele care se formeaza in afine te ajuta sa minimizezi problemele cauzate de radicalii liberi in ADN, lucru care poate duce la aparitia cancerului. Pot favoriza si distrugerea celulelor periculoase si pot diminua in acelasi timp cresterea celulelor canceroase.

Vitamina C este un alt element care te poate tine departe de cancer iar aceste fructe minunate contin din abundenta vitamina C. Le poti include in sucurile smoothie sau sa le consumi natur.

Strugurii. Alte fructe cu un minunat efect cancerigen care contin un compus natural, pe numele sau, resveratrol. Or, s-a demonstrat ca prezenta unor compusi ai resveratrolului in organism ajuta la reducerea in maniera semnificativa a ornitinei decarboxilaze. O enzima care duce la cresterea celulelor cancerigene in corp, care daca este in numar cat mai mic in organism, cu atat mai bine.

In plus, strugurii pot reduce si riscurile de a suferi de unele tpuri de cancer din cauza tumorilor sensibile la tumori.

Avocado. Datorita nivelului sau ridicat de grasimi bune, fructul avocado este un minunat fruct cu un efect anti-cancerigen. Este si o sursa minunata de antioxidanti glutathion, care elimina si distrug radicalii liberi care pot afecta ADN-ul. Fructul avocado este si un fruct bogat in vitamina C deci impiedica formarea de tumori.

Ananasul. Acest fruct exotic contine bromelina care ne ajuta sa descompunem proteinele si care este de mare ajutor pentru a distruge tumorile. Iar efcetele anti-inflamatorii si anti-coagulante ale bromelinei sunt de mare ajutor pentru sistemul imunitar.

About the author
articolesite

Leave a Comment