5 feluri in care poti trata o colita spastica

Colita spastica, o boala cunoscuta si sub numele de sindromul colonului iritabil, este o problema destul de frecventa si de suparatoare care poate afecta  mai ales femeile.

Aceasta se poate manifesta prin episoade frecvente de distensii abdominale, dureri intense la nivelul abdomenului si  prin episoade care oscileaza intre diaree si constipatie. Persoanele care sufera din cauza colitei spastice se pot confrunta cel mai adesea cu gaze, cu balonare si cu o senzatie permanenta de oboseala.

Care sunt insa cele mai bune feluri in care poti trata colita spastica?

Un remediu cu aloe vera si cu menta . aloe vera asociata cu menta este cea care va putea trata inflamatile si iritatiile din mucoasa intestinala, mai ales pe cele din colon. Planta Așloe Vera este una din rarele alimente care nu se transfrorma in gaz atunci cand ajunge in intestin. Inplus, poate avea  actiune anti-inflamatorie si poate trata durerile. Gelul de Aloe vera poate trata atat diareea cat si constipatia. Remediul pe baza de aloe vera si menta este de mare ajutor pentru a absrbi mult mai usor nutrientii.

Un tratament pe baza de seminte de in. Semintele de in sunt foarte bogate in fibre dietetice de mare ajutor pentru a trata colita spastica. In plus, aceste seminte foarte sanatoase, pot regla presiunea arterial, pot stimula metabolismul grasimilor si pot veni cu un plus de energie. Sunt cele care pot reduce inflamatiile si care pot purifica intestinul.

Sucul natural de morcovi. Morcovul are o multime de principii activi care te ajuta sa reduci inflamatiile din mucoasa inetstinala. In plus. Sunt foarte bogati in vitamine si in antioxidanti care te vor ajuta sa elimini toxinele si sa intaresti in acelasi timp flora intestinala.

Infuzia de musetel. Este una fidin cele mai bune infuzii care poate trata colita spastica, de consumat zilnic. Poate trata atat episoadele de diaree cat si cele de constipatie/.

Papaya cu fulgi de ovaz si cu miere. Un remediu care poate dezinflama abdomenul, care poate trata colita si care te ajuta in acelasi timp sa beneficiezi de o multime de vitamine si minerale.

About the author
articolesite

Leave a Comment