5 sucuri smoothie ideale pentru a combate insomnia

Insomnia este o problema legata de somn care ne face cel mai adesea viata destul de dificila si care scufunda persoanele care sufera din cauza ei intr-o stare permanenta de stres si de preocupare. Numeroase sunt persoanele care sufera din cauza ei si care vad cu calitatea vietii lor se degradeaza incet-incet.

Persoanele care sufera din cauza insomniilor sunt prost dispusi constant si nu pot sa isi execute asa cum trebuie sarcinile zilnice. Dar poti incerca sa combati aceasta problema incercand sa consumi sucuri smoothie cu ingrediente care au proprietati relaxante pentru  a te pregati mai bine si mai usor pentru somn.

Un smoothie verde. Acest smoothie verde contine o multime de nutrienti care te vor ajuta atunci cand vine vorba despre relaxarea corpului si stimularea somnului pentru a lupta cu insomniile. Dar proprietatile sale sunt de mare ajutor si pentru a reduce problemele legate de digestie, de stres si de hipertensiune arteriala.

Ai nevoie doar de un castravete, de o bucata de ghimbir, sucul de la o lamaie, de un mar verde, de sparanghel si telina pentru prepararea sa.

Un suc smoothie pe baza de laptuca si castravete. Acest suc smoothie contine ingrediente foarte puternice pentru a combate insomnia. Laptuca contine nutrienti foarte importanti pentru a regasi somnul si a lupta cu problemele legate de anxietate. Iar castravetele contine triptofan, un aminoacid care poate favoriza productia de serotonina. Adica hormonul care este in legatura directa cu starea de spirit si cu somnul.

Un smoothie cu laptuca si banana. Acest smoothie te va ajuta sa controlezi stresul si anxietatea si va ajuta corpul sa se relaxeze. Deci vei preveni problemele legate de insomnie. Pe langa laptuca si banana mai ai nevoie de flori de musetel si de suc de lamaie.

Un suc smoothie cu piersica si mar. Un smoothie delicios cu o savoare agreabila care este un ajutor de pret pentru a regasi somnul.

Un suc smotohie cu morcovi si spanac. O sursa foarte buna de antioxidanti si de nutrienti care te vor ajuta sa ameliorezi calitatea somnului. Consumat inainte de culcare este de mare pentru a te odihni asa cum trebuie.

About the author
articolesite

Leave a Comment