Acnee- ce spun cosurile despre starea ta de sanatate

Oare de ce apar cosurile doar in anumite parti ale fetei si nu altundeva? Daca ti-ai pus deja aceasta intrebare, ar fi momentul sa citesti acest articol si sa apelezi la medicina chinezeasca. Conform acesteia, cosurile nu apar din intamplare pe fata. Diferitele locuri unde apar cosurile sunt in stransa legatura cu diferitele organe ale corpului dar si cu unele emotii.

Pielea este un organ al corpului foarte important. Este si cea care arata cel mai bine starea in care se afla organele vitale ale corpului. Problemele legate de acnee nu sunt deci altceva decat semnul unui dezechilibru interior.

Spune-mi unde iti apar cosurile si iti voi spune de ce suferi.

Cosurile de pe frunte. Fruntea corespunde aparatului digestiv. Inglobeaza ficatul si intestinele. Deci cosurile care apar pe frunte pot sa vorbeasca despre un dezechilibru alimentar – alimentatie prea grasa sau prea bogata in zaharuri sau un dezechilibru al florei intestinale. Trebuie sa ai grija deci la felul in care te hranesti.

Cosurile de sub ochi si de pe urechi. Zona din jurul ochilor, aici intrand si cearcanele, si de pe urechi face referire la rinichi si arata in primul rand o problema cu rinichii. Ar trebui sa bei deci mai multa apa.

Cosurile de pe nas. Cosurile de pa varful nasului sunt in stransa legatura cu inima. Arata cum functioneaza sistemul cardiovasculardar si starea arterelor. Partea de mijloc este corespondenta cu stomacul iar partea de sus cu pancreasul. Nu mai trebuie sa fii atat de stesat si sa ai grija la alimentatie.

Cosurile de pe obraji. Obrajii corespund cu zona plamanilor, deci daca fumezi, ar cam trebui sa te lasi. Daca nu fumezi ai neoie de aer cat mai curat – iesi la plimbare in padure. Ai grija si la alergii.

Cosurile de pe barbie. Barbia este zona sexuala a fetei. Este cea care reflecta starea sistemului nostru hormonal. Este cea mai greu de tratat acnee. Ai grija deci daca iei pilule contraceptive sau la tot felul de dereglari ce pot aparea.

Corpul este cel mai misterios fenomen… ar trebui sa il asculti cat mai des.

About the author
articolesite

Leave a Comment