Beneficiile consumului de creson

Stiai ca cresonul este unul din cele mai bune produse existente? Deoarece este extrem de bogat in beta-caroten, cresonul ne ajuta sa ne pastram pielea frumoasa, fara imperfectiuni. Cresonul este o leguma de iarna, delicioasa intr-o supa sau in salate. In plus, are o multime de beneficii asupra sanatatii. Cresonul contine o infinitate de vitamine si minerale. Este un antioxidant puternic care ne poate proteja de numeroase afectiuni, cu conditia sa il consumam in mod regulat.

O actiune benefica asupra creierului

Specialistii ne recomanda adesea sa consumam cat mai multe fructe si legume pentru a ne fortifica creierul. Poti include cresonul in regimul alimentar de zi cu zi deoarece este o leguma ce poate ameliora diferitele functii ale creierului nostru.

Un antioxidant puternic

Cresonul este o sursa de antioxidanti care ne ajuta sa ne pastram fermitatea pielii, sa avem o piele fara imperfectiuni. Cresonul este in egala masura excelent pentru vedere. Prin urmare, introdu-l cat mai repede cu putinta in regimul tau alimentar.

Saraca in calorii

Pe langa toate beneficiile aduse organismului nostru, cresonul nu ingrasa deoarece este extrem de sarac in calorii. Il poti consuma zilnic, in ce cantitati doresti.

Un aliment anti-cancer

Numeroase studii stiintifice au demonstrat faptul ca un consum regulat de conopida, varza, brocoli si creson permite prevenirea si reducerea cancerului.

Un aliat al pielii

Cresonul este bogat in beta-caroten, o substanta care permite pastrarea sanatatii si prospetimii pielii. In plus, beta-carotenul este util pentru pastrarea sanatatii oaselor si pentru intretinerea vederii. Toate acestea ar trebui sa te convinga sa incepi sa il consumi.

Alimentul ideal pentru copii…

Fructele si legumele sunt importante pentru cresterea si dezvoltarea copiilor. Cresonul este ideal pentru acestia deoarece contine fier, zinc, calciu, magneziu si vitaminele C, K, B1 si B6.

….si pentru femeile insarcinate

Cresonul este ideal pentru femeile insarcinate deoarece contine numeroase vitamine dar si acid folic, elemente utile in timpul acestei perioade. In plus, este mult mai sanatos decat suplimentele prescrise in mod obisnuit.

About the author
articolesite

Leave a Comment