Beneficiile majore ale tratamentului Dermapen

Printre cele mai recente si cele mai revolutionare tehnici noi de dermatocosmetica este Dermapen, un tratament foarte usor invaziv, anti-imbatranire. Denumit si micro-ac, Dermapen poate oferi multe avantaje pacientilor sai, fiind o alegere de top a celor care frecventeaza clinicile de estetica medicala din Occident si nu numai. Folosind o tehnica rafinata, acest tratament poate oferi rezultate precise si durabile in reducerea semnelor de imbatranire si in tratarea cicatricilor provocate de acnee.

Ce face, mai exact, Dermapen?

La fel ca multe alte tipuri de tratamente dermatologice care au aparut pana acum, Dermapen a fost conceput pentru a imbunatati aspectul liniilor fine si a ridurilor, cutelor adanci, diferitelor tipuri de cicatrici si pentru tratarea hiperpigmentarii. Acesta insa utilizeaza o tehnica de micro-strapungere a pielii cu scopul de a corecta deteriorarea ei si de a stimula productia de colagen si elastina. Practic, Dermapen determina pielea sa se vindece natural si sa devina mai tanara si mai revigorata.

Dispozitivul Dermapen implica utilizarea de ace mici, care strapung pielea pentru a stimula vindecarea ranilor. Ideea de a deteriora pielea pentru a se reinnoi a fost folosita de zeci de ani, in diferite moduri, prin diverse tratamente ale pielii. Cu toate acestea, Dermapen-ul s-a dovedit a fi cel mai sigur si eficient mod de a genera o piele sanatoasa si neteda.

Care sunt beneficiile majore ale Dermapen-ului?

Desi acest dispozitiv isi incepe activitatea prin producerea de leziuni controlate la nivelul pielii, tratamentul nu se opreste aici. In timp ce micile ace vibreaza in piele aplicand usoare punctii de-a lungul zonei de tratament, acestea stimuleaza procesul de vindecare asigurandu-se ca stratul superior al pielii, unde se gasesc celulele moarte, va fi inlaturat, lasand la iveala celulele tinere si sanatoase. Odata ce vindecarea a fost activata cu ajutorul Dermapen-ului, rezultatele finale vor incepe sa prinda contur. Luand parte la 4 – 6 tratamente, pielea va fi vizibil mai stransa si mai intinerita, cicatricile vor disparea, porii mari vor fi redusi in dimensiune, iar semnele de alopecie vor deveni o amintire. Mai mult decat atat, specialistii spun ca tratamentul Dermapen poate oferi rezultate eficiente si in indepartarea vergeturilor.

Incepe tratamentul Dermapen cu o consultatie la Elegance Clinic!

Elegance Clinic, una dintre putinele clinici de estetica medicala din Romania care ofera acest tratament inovator, te asteapta sa iti faci o programare pentru a te bucura si tu de beneficiile miraculoase ale acestei proceduri.

About the author
articolesite

Leave a Comment