Fructul arborelui Jacquier, un shot de energie si un stimulant pentru sistemul imunitar

Vitamine, fier, magneziu, potasiu…iata o multime de beneficii pentru corp care stiu sa se imbine de minune cu o savoare particulara, cea a fructului arborelui de Jacquier, un nou super fruct must have pentru sanatatea ta.

Dar si un aliment foarte in tendinte de adoptat de indata pentru a-ti face plinul de energie si pentru a intari si stimula sistemul imunitar.

Cu alte cuvinte, fructul arborelui Jacquier este un fruct pe care nu ai cum sa il mai ignori. Este cel care se pare ca va face ravagii in 2017.

Jacquier este un arbore care creste in regiunile tropicale, precum India, Reunion sau Madagascar. Un arbore care da un fruct care mai este denumit si fructul Jack, un fruct foarte dulce, cu un aport de calorii destul de important dar un aliat de pret atunci can vine vorba despre energie.

Fructul Jack protejeaza organele si poate preveni bolile. Fenomenul denumit oxidare poate sa ne afecteze organismul. Este vorba despre degradarea celulelor, responsabile cu aparitia numeroaselor boli, mai ales a cancerului.

Fructul Jack poate sa actioneze foarte bine asupta efectelor nefaste ale radicalilor liberi. Fiind foarte bogat in antioxidanti, acesta poate sa previna aceasta oxidare datorita vitaminei C care participa la protejarea sistemului imunitar.

Fitonutrienti continuti de acest fruct pot sa protejeze organismul de cancer dar si sa favorizeze tratamentul, contribuind foarte bine la eliminarea prezentei celulelor canceroase. In plus, fructul Jack datorita fitonutrientilor sai, este cea mai buna idee pentru a te proteja de ulcerele gastrice.

Bogat in vitamine, in minerale si oligoelemente, fructul arborelui Jacquier are o compozitie foarte bogata. Printre ele putem aminti prezenta Vitaminei A, idela pentru vedere, vitamina B1, ideala pentru a dezvolta functiile nervoase, musculare si metabolice, dar si vitamina B2, numita si riboflavina, necesara pentru energie si recuperare musculara.

In plus, acest fruct este foarte bogat in fibre si potasiu. Adica participa la reglarea hidratarii corpului, a circulatiei sanguine si te ajuta sa faci fata hipertensiunii.

Fructul Jack este delicios in salate de fructe, se poate consuma sub forma de piure, dulceata sau suc.

About the author
articolesite

Leave a Comment