Care sunt beneficiile coacazelor negre?

Cine ar fi putut crede ca in spatele acestor fructe mici-mici se ascund o multime de virtuti minunate? Coacazele negre, cu nuantele lor minunate sunt superalimente, cu super puteri atunci cand vine vorba despre sanatatea noastra.

Daca nu stiai deja, vei afla acum. Coacazele negre sunt fructe minunate dotate cu efecte terapeutice nebanuite. Deci pe langa faptul ca iti vor delecta papilele gustative, sunt cea mai buna alegere pe care ai putea sa o faci pentru sanatatea ta.

Pentru foarte multi dintre noi, coacazele negre sunt fructe folosite in combinatie cu alte fructe rosii, in cele mai delicoase gemuri.

Coacazele negre sunt fructe provenite de la arbusti originari din America de Nord sau din Europa.

Dar sunt fructe folosite inca din Evul Mediu in domeniul fitoterapiei. Si chiar daca bolile pe care le tratau atunci coacazele negreu au disparut, beneficiile lor exceptionale nu au fost uitate. In plus, acestea ne dezvaluie chiar unele noi secrete.

La fel ca si celelalte fructe rosii, coacazele negre au cea mai mare putere antioxidanta. Adica pot sa previna imbatranirea cutanata si pot sa combata actiunea faimosilor radicali liberi.

Dar coacazele negre au o mare putere si atunci cand vine vorba despre protejarea vederii. Pot lupta contra oboselii oculare si sunt indicate pentru a intari sau stimula vederea crepusculara, mai ales la persoanele care sufera din cauza miopiei.

Iar puterile coacacazelor nu mai trebuie sa fie demonstrate atunci cand vine vorba despre a lupta contra problemelor legate de digestie. Pot trata diareea, pot intari sistemul imunitar si pot reda tonusul muscular. Pe scurt, coacazele negre au o multime de atuuri.

Dar asta nu este totul. Coacazele negre sunt cea mai buna idee pentru a lupta contra cancerului. Dar sunt si cele mai bune pentru a ne proteja de bolile cardiovasculare.

Virtutile lor terapeutice te ajuta sa lupti contra diferitelor probleme precum astmul, problemele cu micro-circulatia, infectiile urinare, dar si a anumitor probleme legate de ten precum eczema.

In plus, flavonoizii sunt cea mai buna idee pentru a lupta contra kilogramelor in plus, datorita faptului ca pot controla glucoza sanguina si pot modifica stocarea de grasime abdominala.

About the author
articolesite

Leave a Comment