Ceapa, usturoi si lamaie, 3 remedii superputernice

Chiar daca luate separat, cele trei alimente, ceapa, usturoiul si lamaia, au beneficii incredibile pentru sanatate, poti incerca sa le consumi si impreuna pentru a obtine un remediu unic cu super puteri pentru organism.

Care sunt beneficiile cepei? Ceapa este un bulb care se foloseste de mii si mii de ani in
Europa si Asia, dar care se consuma si in America. Este o sursa foarte importanta de nutrienti benefici, de vitamine si minerale, de apa si de aminoacizi. In plus, ceapa are une fect expectorant si te ajuta sa ameliorezi functionarea rinichilor datorita efectului sau diuretic. Este cea mai buna si pentru persoanele care sufera din cauza retentiei de apa sau a hipertensiunii.

Ceapa mai poate sa reduca colestereolul deoarece poate sa reduca nivelul de grasime din sange si sa cureti arterele in mod natural. si asta nu este totul. Ceapa se poate folosi si pentru a echilibra glucoza. Este deci de mare ajutor pentru persoanele care sufera din cauza diabetului.

Care sunt beneficiile usturoiului? Usturoiul este cel care vine cu savoarea sa speciala pentru toate felurile de mancare. Dar vine si cu o multime de beneficii de care ar trebui sa incerci sa profiti neaparat. Datorita compusului sau alicina, usturoiul este de mare ajutor pentru a ameliora circulatia sanguina si pentru a preveni formarea de cheaguri. Poate reduce presiunea arteriala si poate diminuna colesterolul. Grasimea si colesterolul care se acumuleaza in sange au deci in usturoi un inamic de temut deci. Dar compusii din usturoi pot sa intareasca sistemul imunitar si pot sa reduca inflamatiile in mod natural.

Care sunt proprietatile lamaii? Lamaia, folosita in nenumarate preparate si infuzii, are o multime de proprietati preventive si terapeutice. La fel ca si usturoiul, poate sa intareasca sistemul imunitar si sa te tina departe de maladiile virale. In plus, lamaia are capacitatea de a depura in  mod natural vezica biliara si ficatul, dar poate purifica si organsimul, eliminand toxinele si alte substante nocive.

Iar atunci cand vrei reuni cele trei ingrediente, vei obtine un remediu foarte puternic, ideal pentru o sanatate de fier. Ai nevoie de 3 catei de usturoi, de o ceapa violet, de 3 lamai, de o radacina de ghimbir si de 150 de grame de lamaie pentru prepararea sa.

About the author
articolesite

Leave a Comment